|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Kolorówka, maseczki
NIEAKTUALNE!!!
Witam, to moja pierwsza wymianka na wizażu ![]() ![]() Więc pokolei ![]() 1. Maseczki: *St Ives maseczka ujędrniająca do cery tłustej i mieszanej, z glinką minerwalną 2x7,5ml * Garnier Skin Naturals- maseczka odżywcza z miodem akacjowym 2x6ml *Garnier Maseczka Nawilżająca z eksratem z winogron 2x6ml *Soraya Care&Control Maseczka drożdżowa silnie oczyszczająca antybakteryjna 2x7,5ml *Dax Cosmetics Planet Essence- ozgzewając maska sauna oczyszczająca pory- cera tłusta i mieszana- 10ml Balsamy: *Ganier skin Naturals miniaturka(50ml) do skóry badzo suchej- NOWY! Podkłady: *Soraya Make Up Lifting , kolor 03Natualny. Do każdego odzaju cery. Produkt przeze mnie nie używany- pompka naciśnieta raz, tylko dlatego, żeby zauważyć, że nie wzięłam jasnego beżu tylko naturalny, całkowicie niepasujący ![]() *Maybelline Superstay Silky odcień 10ivory-użyty dwa, trzy razy. (90%) Kompletnie mi nie odpowiada. Zapodziałam gdzieś do niego zakrętke, także pezentuje się jak na zdjęciu. Kreską zaznaczyłam ile jest bazy, bo baze widać, podkładu jest pewnie więcej. Kupiony ok. miesiąc temu . Puder, maskara: *Rimmel Stay Matte tansparent- użyty delikatnie kilka razy, jak dla mnie jest za jasny. Dobrze matuje. *Maskara Rimmel Glam Eyes Midnight Black 003, użyta 3,4 razy, nie odpowiada mi szczoteczka Jest u mnie ok. miesiąca, nie wyschniety, w idealnym stanie. Jeszcze mam trzy nowe aplikatorki (kupiłam paczke ok 10sztuk ![]() Narazie wszystko ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kalka088 Czas edycji: 2012-03-01 o 00:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.