|
|||||||
| Notka |
|
| Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
a może by tak? do Zło
mam pytanie prośbę
czy nie dałoby się aby pod Avatarkiem ponieżej daty zarejestrowania i ilościa wiadomości znalazła sie informacja o ilości ocenionych kosmetyków na KWC? to byłoby duże ułatwienie, alby wtedy klikając na te liczbę można wejść od razu do kosmetyków ocenionych przez Wizażankę, a tak teraz, to przeba kliknać w nazwe wizażanki, i wejść dopiero w ocenione kosmetyki a często okazuje się że wizażanka nie ma zadnych ocenionych i znów trzeba brać wstecz i wychodzić, a tak to od razu wiadomo by było czy dana osoba ocenia na KWC i od razu z forum nie wchodząc w panel Wizazanki możnaby się przenieść do jej kosmetyków a i własnie mam jeszcze jedo pytanie odnośnie KWC czy będzie możliwe sortowanie w ocenionych przez kogoś kosmetykach według ilości gwiazdek, producenta, kategorii? bo teraz jest według daty dodania i troche to przedłuża wyszukiwanie fajnych ciekawych perełek zwłaszcza jak ktoś na dużo ocenionych produktów
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: a może by tak? do Zło
czy jest to możliwe?
|
|
|
#3 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
To jest możliwe, ale na pewno nie będzie to wprowadzone. Ilość ocenionych kosmetyków to nie jest informacja, którą należy się kierować lub też chwalić
Poza tym wiem, że osoby z dużą ilością recenzji regularnie spotykają różnego rodzaju przykrości ze strony trolli. |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
To ja się tu podepnę z jeszcze jedną propozycją - czy można by dodać do komunikatorów tlen ??? Myślę, że dużo osób go uzywa (np. ja) i gdy pada gg można się zawsze kontaktować inaczzej
Swoją drogą dlaczego od jakiegoś czasu pod avatarkiem nie widzę słoneczek tylko numer gg?
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze jedno a propos sprawy, którą poruszyła bluegirl - może dałoby się tak zrobić, żebyśmy my same widziały ile ocen wystawiłyśmy? A z tym linkiem do ocen pod Avatarkiem (tym razem bez ich liczby) to też dobra myśl
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
W profilu są informacje o cerze, jest to argument za tym, aby były one jednak dostępne. Choć przyznaję Ci rację, ogólnie profile nie powinny być dostępne. Sprawdzę za moment, czy mogę je schować. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Słoneczka nie pojawiają się już, bo serwer GG siada co 5 sekund i wywołanie statusu rozwalało wyświetlanie naszego forum... |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
profile dostępne tylko zalogowanym userom :)
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
aaa czy dałoby sie przynajmniej żeby było sortowanie w kosmetykach ocenionych przez daną Wizażankę?
nie tylko jak jest teraz, ze są zapisane w kolejności dodawania, ale jakby mozna było sortować wzgledem ilości gwiazdek i producenta to by dużo ułatwiło dałoby się tak zrobić?
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o chociaż tak by było dobrze, już by to dużo ułatwiło, albo jak nie da rady też, tak to po najechaniu na logina obok wyślij wiadomość, znajdz wiecej postów... już tam zeby sie pojawiał odnosnik do KWC tak aby nie trzeba bylo wchodzic w profil uzytkownika, zeby dowiedziec sie ocen kosmetyków, bo to naprawde jest ważne i dużo by ułatwiło a trolle mogą sie czepiać też stażu jaki tu ma wizażanka, czy tez ilości postów, nawet Avatarek może im nie pasować na trolle nie ma rady, one sie mogą czepiać wszystkiego i zawsze znajdą pomysł żeby komus zaszkodzić to chociaż bez ilości ocenionych kosmetyków, sam link na wierzchu, tak żeby był łatwiej dostępny
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.