|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak opisac ten kolorek?
Witam, mam jednolite wlosy koloru sredni braz, chcialabym wyczarowac na glowie cos takiego jak na zalaczonych nizej fotkach, niestety moja drukarka drukiej te zdjecia w b.zlej jakosci i nie widac na nich tego efektu, a juz w poniedzialek mam umowiona wizyte u fryzjera, czy ktoras z was moglaby mi jak najdokladniej opisac co to za kolorek, tak abym mogla to wytlumaczyc dla fryzjera, z gory dziekuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak opisac ten kolorek?
zalaczam jeszcze jedna fotke tego kolorku i moja fotke, niestety nie mam innej ale mam nadzieje, ze choc troche widac tu kolor moich wlosow
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
po prostu wrzuc to zdjecia na dyskietke i idz na ksero oni tam powinni miec drukarke laserowa zaplacisz za to 2 zlote a wszystko bedzie dobrze widac. a co do fryzurki to swietna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
mako, kochanie, ja mieszkam w takiej wsi, ze tu nawet punkt ksero jest w sobote zamkniety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Podbijam up!! up!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja rowniez dalej jestem ciekawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Na moje oko to jest czekolada z cieniutkimi blond pasemkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Mam jeszcze jedno pytanko, a co myslicie o kolorku ktory zamieszczam nizej? bo mam troszke zniszczone wlosy i pomyslalam ze moze lepiej ich nie rozjasniac. jaki to kolorek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Kolor jest bardzo ładny, ale dość ciemny. Jeżeli się dobrze czujesz w takim to maluj, a jeżeli nie miałaś nigdy ciemnych to się zastanów bo jak Ci się nie spodoba to albo będziesz musiała puścić na nie kilka jasnych pasemek albo czekać aż się wypłucze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
wlasnie!! ten kolorek z pierwszego zdjecia!! tez niesamowicie mi sie podoba i tez jestem ciekawa, co to takiego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ten drugi kolorek przepiekny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:58.