|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
proszę o radę , chciałabym z kimś porozmawiać na ten temat :(
Witam Was. Na poczatku zaznacze , ze jestem już na wizażu długo , ale dla ułatwienia mi sprawy zalożłylam nowe konto aby sepcjalnie podzielic się z Wami moją sytuacją , ponieważ na wizazu mam paru znajomych.
Zacznę od tego że chodzi o faceta. I proszę Was po prostu żebyscie napisały co myślicie na ten temat, zalezy mi żeby z kimś to skonsultować powymieniać zdania. Z facetem byłam( jestem?) 2 i pół roku w zaokrogleniu. Na poczatku jak wiadomo było świetnie. Super się dogadywaliśmy , no bajeczka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: proszę o radę , chciałabym z kimś porozmawiać na ten temat :(
Nie ma co tracić czasu na taki związek... Rozstania zawsze bolą i są przykre ale według mnie to jest w tym wypadku najlepsze rozwiązanie. Przecież jeśli temu chłopakowi naprawdę zależy to będzie walczył (!!) a jeśli Ty cały czas będziesz wyciągała do niego rękę- on się przyzwyczai a łatwo się można domyśleć jakie są tego skutki
![]() Twój chłopak zachowuje się jak cham- biorę pod uwagę sylwestra... Nie chcę Cię dołować ale to unikanie spotkań kojarzy mi się ze zdradą :P no ale to tylko moje skojarzenie. Moja rada- daj sobie spokój z nim, czas pokaże czy był wart czegokolwiek. A jeśli chodzi o ex... stara miłość nie rdzewieje, może warto spróbować jeszcze raz. Nie wiem jaki był powód rozstania ale może teraz jesteście bardziej dojrzali itd.... no jest też opcja neutralna- przyjaźń ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Co sądzę? Hm...
![]() Po pierwsze - dlaczego on nie zapraszał Cię do siebie, a jeśli już zapraszał to robił to bardzo sporadycznie? Może ma kłopoty w domu, kłopoty finansowe? Rozmawiałaś z nim pod tym kątem? Nie "ej, Ty nigdy nie zapraszasz do siebie! co to ma być!" Tylko normalna pogadanka, przecież to (był) Twój facet, musi się coś za tym kryć. Jeżeli nie problemy, to zwyczajna niechęć żebyś tam bywała, a to już moim zdaniem - dziwne... ![]() Po drugie - było miło i kolorowo w związku, a kiedy coś się zaczęło psuć, uciekłaś do byłego, to też troszkę nie fair... Wiem, czułaś się samotna i smutna. Ale lepiej byłoby porozmawiać z tym tutejszym facetem i jak to mówią - albo w prawo albo w lewo. A nie tak, że tu masz jednego, a tu drugiego i nie wiesz, którego wybrać ![]() Co nie zmienia faktu, że ten Twój obecny (były?) chłopak zachowywał się wobec Ciebie dziwnie i po chamsku.
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() Edytowane przez Naciaaa1991 Czas edycji: 2011-03-31 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
jesli chodzi o exa to wtedy mielismy po 14 lat takze dzieciaki
![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To jego zachowanie jest na prawdę dziwne i nie umiem tego usprawiedliwić jeśli nie: a) kłopoty rodzinne, b) kłopoty finansowe. ![]() Zastanów się czy ten związek Cię uszczęśliwia i czego tak na prawdę chcesz. W podjęciu tej decyzji nie pomoże już żadna Wizażanka ![]()
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Oboje 20 lat mamy. No klopy finansowe moze ... ale ma swoj pokoj , czego ja np nie moge powiedziec. Owszem moze nie jest jakos super bogaty , ale zawsze akceptowałam wszystko ... Jestesmy 2 lata i pol roku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Wnioskuję więc, że nie jesteście gówniarzami ani osobami, które dopiero się poznają.
![]() ![]() Ale jedno nie podlega wątpliwości - musisz zdecydować z kim chcesz być.
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() Edytowane przez Naciaaa1991 Czas edycji: 2011-03-31 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
ja tez tego nie potrafie zrozumiec i to jest najgorsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Zerwałaś z facetem przez SMS ? rownież bardzooo dojrzale
![]() ![]() Jak nie czujesz się dobrze w związku z tym facetem i tak narzekasz to proponuje dlugą szczerą rozmowe lub dac sobie spokój.
![]() |
#10 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.