|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Beżowa sukienka...
Cześć. Kupiłam sobie sukienkę na wesele. Oto ona :
http://e-shop.orsay.com/images/catal...4965_large.jpg Ale niestety nie wiem jakie dobrać do niej dodatki. ; / Jakie buty? jaka biżuteria? może jakas marynarka? Czekam na wasze pomysły. Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Beżowa sukienka...
Cytat:
Zależy jaki będziesz miała makijaż, jeżeli ostry, polecam dodatki w kolorze nude, natomiast, jezeli delikatny, naturalny, dobierz dodatki w intensywnym kolorze, np czerwone buty i koktajlówka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Bezpiecznie, możesz wybrać dodatki w odcieniu nude, uniwersalnej czerni lub w odcieniach brązu np. buty czarne, ale torebka w kolorze hebanowym.
Dla mnie ciekawe połączenie kolorystyczne to beż z fioletem lub z intensywną czerwienią.
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
jak dla mnie to np koral fajnie by pasował, jednak nie każdy ma dodatki w takim kolorze. więc może np. nude buty, a elementy koralowego to np. paznokcie, usta. i złota biżuteria, w postaci czegoś na szyję i czegoś na ręke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.