|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Co sądzicie o sony alfa 450 ?
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co sądzicie o sony alfa 450 ?
Dołóż 300 zł i kup nowego canona 450d.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ja mam sony i powiem Ci że gdybym wcześniej była mądrzejsza to bym kupiła canona.
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Miałam Sony Alpha 550 przez ok. rok. 450 to praktycznie to samo ale bez live-view, więc mogę powiedzieć, że jest to całkiem niezły aparat dla amatora
![]() Aktualnie mam Nikona D7000, ale wciąż uważam, że Sony ma bardzo dobre aparaty dla amatorów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Tak się składa, że w kwestii fotografii trochę wiem bo dorabiam sobie fotografując zarówno w studio jak i w plenerze, ponadto podobnie jak Ty zajmuję się fotografią ślubną i innymi tego typu imprezami. I owszem... W tym przypadku Sony kompletnie się nie nadaje - kiepsko radzi sobie w złych warunkach oświetleniowych, ale jeśli ktoś potrzebuje aparat po to, by pstrykać kwiatki i koleżanki to może sobie spokojnie kupić Sony, te nowe mają sporo fajnych funkcji, które są w miarę przydatne.
Żeby potwierdzić moje słowa możecie sobie obejrzeć moje zdjęcia: http://facebook.com/BlingFoto - większość jest robiona sprzętem Sony. Te nowsze dopiero Nikonem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.