| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-08-28, 01:45 | #1 | 
| Rozeznanie | Wrzesień, Guerlain Insolence edt, Escada Absolutely Me

Tak jak w temacie, wymienię Guerlain Insolence ok. 45/50 ml oraz Escadę Absolutely me 75 ml, którą zaledwie rozpakowałam i jednym psikiem sprawdziłam zapach.  Do Escady posiadam kartonik oraz paragon zakupu. Insolki niestety muszę się pozbyć po wymianie z przemiłą wizażanką - mój facet kręci nosem jak ją czuję, a ja wolę nie robić zamieszania  Najchętniej widziałabym następujące perfumy: Chopard - Happy Spirit Magical Nights Kenzo - Jungle Tiger Versace - Vanitas, Versus, Versence Cacharel - Noa Summer edition 2011 Guerlain - Aqua Allegoria Winter Delice, Mandarin Basilic, Pampelune Mont Blanc - Presence d'Une Femme, Femme de Montblanc Narciso Rodriguez - For Her Gucci - Guilty Carolina Herrera - 212 vip Zdjęcia podeślę na życzenie  Pozdrawiam i czekam na propozycje   | 
|     | 
|  2011-08-28, 09:56 | #3 | 
| Zadomowienie | 

Dot.: Wrzesień, Guerlain Insolence edt, Escada Absolutely Me

coś u mnie za któryś zapach?

__________________ Expresowa wymiana wszystkowątek Emi  ur. 25.10.2010 My  05.02.2009 cel I (-5kg) pozostało 3,4 kg termin: 4.07 | 
|     | 
|  2011-08-28, 11:33 | #4 | 
| Zakorzenienie | 

cos u mnie za Insolence    | 
|     | 
|  2011-08-28, 11:47 | #5 | 
| Zadomowienie | 

Coś u mnie za Insolence?

__________________ Proszę odpisywać w moim wątku  Szukam korka m.in. do Chanel Chance edp 100ml Kenzo Flower 50ml Armani Mania 75ml (+ atomizer)  WYMIANKA ZAPACHOWA  | 
|     | 
|  2011-08-28, 11:49 | #6 | 
| Zakorzenienie | 

cos u mnie za insolence?

__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post37069794wymieniam www.pajacyk.pl KLIK   | 
|     | 
|  2011-08-28, 12:01 | #7 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-02 Lokalizacja: zachodniopomorskie 
				Przekupka: 77 pkt  / 100% pozyt. | 

coś u mnie w zamian za któryś zapach?  ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- heheh a nic poza tym? Pozdrawiam   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.