|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Platoniczna miłość
Od razu zaznaczam, proszę się nie śmiać. Pewnie każda z was w wieku nastoletnim zakochała się platonicznie w kimś sławnym (aktorze, piosenkarzu itp.). Wiadomo, wtedy to jest normalne. Ale czy normalne jest jeśli przydarza to się w wieku 24 lat? Tak, mam tyle lat i po raz kolejny zdarza mi się taka sytuacja. Pomyślicie sobie, że w tym wieku pewnie mam chłopaka, więc co ja wygaduję, ale niestety nie mam. Jestem chorobliwie nieśmiała, ale nie będę tego dalej rozwijać, po prostu zapytam - czy któraś z was w takim wieku była kiedyś w takiej sytuacji? Uważacie to za normalne, czy raczej nie? Wiem, że pewnie za jakiś czas mi przejdzie, ale postanowiłam założyć ten temat z ciekawości jak to jest lub było u was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Platoniczna miłość
Cytat:
Zależy w kim się zakochałaś ![]() ![]() Nie no żartuje Tak na poważnie to na czym polega ta Twoja miłość? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja sie nigdy nie kochalam w nikim slawnym. Wolalam realnych facetow :P. Nawet wydawali mi sie zawsze przystojniejsi niz te cale Brady, Deppy itd.
Tez do konca nie rozumiem, na czym polega Twoj problem. W sumie to dosc popularne zjawisko, ale ja bym wolala znalezc sobie kogos w realu i urzeczywistnic fantazje. W pewnym wieku swiadczy to juz chyba o dziecinnosci... Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Może jak miałam 12 lat
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz chłopaka i przejdzie jak ręką odjął. Po prostu. Nie wiem o kogo chodzi, ale jeżeli nie jesteś jakąś psychofanką, gotową rzucać się dla tego kogoś z mostu to myślę, iż jest to niegroźne
![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Mi jako dziewczynce podobał się pewien aktor, zbierałam plakaty z nim itd
![]()
So in America when the sun goes down and I sit on the old broken-down river pier watching the long, long skies over New Jersey (...), I think of Dean Moriarty, I even think of Old Dean Moriarty the father we never found, I think of Dean Moriarty.” |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.