|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pomysł na romantyczny look
W imienu przyszłej bratowej proszę o pomoc
![]() Suknia Cosmobella 7360, poszukujemy do niej... wszystkiego ![]() Bratowa ma powiedziałabym dziewczęcą urodę, drobna brunetka. Przede wszystkim fryzura, bratowa ma długie ciemne włosy dość cienkie, więc myślałam o fryzurce z warkoczem żeby dodać włosom objętości. Suknia jest romantyczna więc taki warkocz wydaje mi się odpowiedni. Chciałabym też pożyczyć jej welon, zwykła prosta mgiełka z tiulu do połowy łopatki. nie wiem jak biżuteria i kwiaty. może coś takiego? ![]() Buziaki za pomoc ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pomysł na romantyczny look
Wydaje mi się, że jeśli włosy są cienkie to warkocz wcale nie doda im objętości, a wręcz przeciwnie - zrobi się ich jeszcze mniej, bo włosy będą ściśnięte. Moim zdaniem najładniej wyglądaja grube warkocze, a jeśli włosów jest mało, to nie da się osiągnąć takiego efektu.
Może raczej jakieś półupięcie z lokami bądź falami? Myślę, że właśnie pokręcenie włosów sprawi, że będzie się ich wydawało więcej ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
dzięki za podpowiedź, ja mam tyle włosów że co 4 tygodnie na cieniowanie chodzę, a w warkoczu wyglądam jak miałabym gniazdo na głowie i przypinkę - bo mi się tyle włosów robi
![]() jak moge prosić, to podaj zdjęcia fryzur o co Ci chodzi ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Na przykład takie półupięcia:
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Okropne upiecia i wlosy. Tylko fryzura Lohan w miare dobrze wyglada. Reszta jest po prostu paskudna. Fryzury megasztuczne i nieciekawe. Wiekszosc dodatkowo szpieci ten tragiczny balejaz.
Autorko, a moze cos z zalacznika? Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2011-06-13 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Akurat to, że na fryzurach jest balejaż nie ma żadnego znaczenia, chodzi o wygląd fryzury, a nie jej aspekty kolorystyczne, bo i tak przyszła PMka ma ciemne włosy
![]() Dla mnie akurat ta falka na czole na drugim zdjęciu też jest megasztuczna, ale o gustach... non disputandum est.
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;27486366]Okropne upiecia i wlosy. Tylko fryzura Lohan w miare dobrze wyglada. Reszta jest po prostu paskudna. Fryzury megasztuczne i nieciekawe. Wiekszosc dodatkowo szpieci ten tragiczny balejaz.
Autorko, a moze cos z zalacznika?[/QUOTE] Ladne fryzurki ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ale to nie są romantyczne upięcia, są beznadziejne, brzydkie pukle, niedopracowane.... masakra
![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;27486366]Okropne upiecia i wlosy. Tylko fryzura Lohan w miare dobrze wyglada. Reszta jest po prostu paskudna. Fryzury megasztuczne i nieciekawe. Wiekszosc dodatkowo szpieci ten tragiczny balejaz. Autorko, a moze cos z zalacznika?[/QUOTE] Dokładnie, James pokazała Ci piękne, typowo romantyczne fryzury ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hmm sama mam cienkie włosy. Jest ich sporo ale są bardzo cienkie i oklapnięte. Na swoim ślubie miałam coś takiego tz. podobnego bo to akurat próbna fryzura.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
w sobotę próbne czesanie, i na coś takiego stawia bratowa ![]() Dzięki za podpowiedzi, wstawię zdjęcie jak tylko je zdobędę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
dla mnie ze słowem romantyczna kojarza sie takie fryzury:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.