|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
cora zrobila mi prezent :)
Hej, dzis dzien mamy, i moja sooper 9-letnia corcia zrobila mi niesamowity prezent.
Wydala cale swoje kieszonkowe dla mnie czyli dla swojej Mamy ![]() Dostalam : 2 misie dlaczego 2 ?? bo: jeden podobno mial slodkie oczka tak jak ja i byl nieco wybrakowany, wiec mial nieco krotsza noge lewa-tez tak jak ja hihih ))), a drugiego, bo mial usmiech taki jak ja (wielki i okragly)Ale niesamowicie trafila z kosmetykami!! Odcienie takie jakie mi polecalyscie ostatnio na forum blyszczyk i lakier do paznokci Eveline kurcze wzruszyla mnie niesamowicie, a pisze to poniewaz chcialam sie z kims podzielic ta radoscia )) Wszystkiego najlepszego wszystkim mamusiom życze!!!
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Aż się uśmiechnęłam, kiedy to przeczytałam, naprawdę słodkie
Masz bardzo pomysłowa córcię Ja mam dwuletniego synka i ostatnio też mnie zaskoczył Coś tam zmalował i oczywiście widzial, że źle zrobił, popatrzył na moja marsową minę, podszedł i wycałował mnie po rękach Rozbroił mnie totalnie..... ![]() Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: cora zrobila mi prezent :)
oooo To niezly z niego agent wyrośnie
) pozdrawiam Ciebie i synala
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.

Wydala cale swoje kieszonkowe dla mnie czyli dla swojej Mamy