|
Notka |
|
Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Dowcipy
KORZYŚCI MAŁŻEŃSKIEGO ŻYCIA
Świeżo zaślubiona kobieta poszła do swojej przyjaciółki. - No i jak ci się z nim żyje ? - spytała przyjaciółka. - Fatalnie - zaczęła się skarżyć panna młoda - Je jak świnia, nie myje się, śmierdzi jak skunks i wszędzie zostawia swoje brudne ciuchy. Jak patrzę na niego to robi mi się mdło i prawie nie jem, bo nic nie mogę przełknąć. - Cóż - odrzekła przyjaciólka - Dlaczego go nie zostawisz ? - Jeszcze trochę. Najpierw chcę z pięć kilo schudnąć. PRZODEM Kilkanaście lat przed Wojną w Zatoce amerykańska dziennikarka napisała reportaż o pozycji kobiet w Kuwejcie. Zauważyła, że o niskim statusie kobiet śwadczy, między innymi to, że zawsze idą trzy metry za swoim mężem. Po wojnie wróciła do Kuwejtu i - ku swemu zaskoczeniu, zauważyła zmianę. Teraz kobiety zawsze chodziły przed swoimi mężami. Zaciekawiona zagadnęła jedną parę. - To wspaniałe! To prawdziwa rewolucja! Czy to Ameryka wpłynęła na zmianę pozycji kobiet w Kuwejcie ? - Tak, z całą pewnością - odpowiedział mężczyzna. - Och, z przyjemnością napiszę o tym artykuł. Czy mógłby mi pan wyjaśnić, co konkretnie spowodowało tę zmianę ? - Miny! RODEO Rozmawiają trzy kobiety. - Jak lubisz się kochać ? - Ja lubię po bożemu - mówi pierwsza. - Ja lubię na jeźdźca - odpowiada druga. - A ja - mówi trzecia- uwielbiam kochać się "na rodeo". - Na rodeo, a jak to jest ? - pytają zaciekawione. - Zaczynam jak na jeźdźca, a potem mówię, że mam AIDS i próbuję się jak najdłużej utrzymać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.