Jakie dodatki do sukni Demetrios 896 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-06-20, 12:09   #1
izotropia
Rozeznanie

Jakie dodatki do sukni Demetrios 896

Dziewczyny błagam pomóżcie, coraz bliżej do ślubu a ja nie mam pomysłu na dodatki. Suknia to model Demetrios 896, marzy mi się diadem i welon, ale jak się uczesać? wszystkich włosów w ulizanego koczka nie chcę zbierać, wiem, że to zależy od włosów a te mam długie niezbyt gęste a naszyjnik, można założyć do tak mocno zdobionego gorsetu...kolczyki maleńkie chyba znajdę, takie drobne z cyrkoniami rękawiczki? ktoś jeszcze je zakłada? takie krótkie na nadgarstek tylko sama już nie wiem, a bukiet z czerwonych róż, wklejam zdjęcia sukni, doradźcie coś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Demetrios829-1.jpg (32,0 KB, 167 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg demetrios_896_wieszak.jpg (21,2 KB, 165 załadowań)
izotropia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-20, 13:24   #2
Ewooszca
Raczkowanie

GG do Ewooszca
Dot.: Jakie dodatki do sukni Demetrios 896

Rękawiczki moim zdaniem zepsują tą suknie, teraz chyba nie ma mody na rękawiczki, no chyba że bardzo ich potrzebujesz. Jeśli chcesz diadem we włosy to nie musisz mieć koniecznie ulizanego koka, wystarczy jakaś luźniejsza fryzurka trochę wytapirowana, ja miałam fryzurę podobną do tej jak na zdjęciu i myślę, że spokojnie do czegoś takiego diadem by pasował.
Jeśli zamierzasz mieć diadem to myślę, że małe kolczyki o których piszesz wystarczą i na ręku bransoletka.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ikf.com.pl-fotka-663301.jpg (36,0 KB, 85 załadowań)
Stary 2011-06-20, 23:11   #3
Elfir
Zakorzenienie

jeśli chcesz coś na szyję to tylko mała zawieszka (np. kryształek w kształcie serduszka, perełka) na krótkim łańcuszku (jak obróżka).

Pasuje welon mgiełka.

To nie do końca jest klasyczna princeska, a rękawiczki najlepiej wyglądają przy prostych princeskach i rybkach.

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-20, 23:36   #4
kasiunia_tymbarkoholiczka
Raczkowanie

Avatar kasiunia_tymbarkoholiczka

Jeśli chodzi o fryzurę, to podeszłabym do tego radykalnie - tylko i wyłącznie kok wchodzi w grę. Nie wyobrażam sobie iść do ślubu w czymkolwiek innym. W kwestii dodatków, dosyć istotny wydaje się być dobór koloru bukietu, a nie tylko biżuterii która w gruncie rzeczy schodzi na drugi plan. Ja bym celowała np. w pąk róż, najlepiej karmazynowych, albo takich przechodzących w lekko bordowy odcień - niekoniecznie muszą one pasować do reszty, mogą też kontrastować z resztądodatków. Trzeba się trochę naszukać odpowiedniego koloru, ale efekt jest naprawdę POWALAJĄCY .W razie potrzeby służę pomocą

dobrze wiedziałeś że jestem nieufna i z dystansem podchodzę do ludzi. mimo to sprawiłeś, że bezwiednie oddałam Ci mój cały świat. miałam racje, że ufać nie warto.

kasiunia_tymbarkoholiczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-21, 12:15   #5
izotropia
Rozeznanie

Dziękuję za rady co do fryzurki to kusi mnie taka, niestety nie widzę siebie w gładkim koku - wyglądam i czuję się fatalnie a co do kwiatów to faktycznie myślałam o czerwonych różach, jednak ostatnio zakochałam się w takim bukiecie, niestety nie wiem jak z dostępnością takich kwiatów, rękawiczki chyba faktycznie zamienię na srebrną lub podobną do srebra bransoletkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ruda fryzura.jpg (29,7 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet.jpg (23,2 KB, 40 załadowań)
izotropia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-22, 10:46   #6
Javarem
Rozeznanie

GG do Javarem

Cytat:
Napisane przez izotropia Pokaż wiadomość
Dziewczyny błagam pomóżcie, coraz bliżej do ślubu a ja nie mam pomysłu na dodatki. Suknia to model Demetrios 896, marzy mi się diadem i welon, ale jak się uczesać? wszystkich włosów w ulizanego koczka nie chcę zbierać, wiem, że to zależy od włosów a te mam długie niezbyt gęste a naszyjnik, można założyć do tak mocno zdobionego gorsetu...kolczyki maleńkie chyba znajdę, takie drobne z cyrkoniami rękawiczki? ktoś jeszcze je zakłada? takie krótkie na nadgarstek tylko sama już nie wiem, a bukiet z czerwonych róż, wklejam zdjęcia sukni, doradźcie coś
Przy tak zdobionym gorsecie wogóle zrezygnowałabym z jakiegokolwiek naszyjnika czy zawieszki.Pięknie wyeksponowany dekolt i dłuższe,bogate kolczyki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg impresion bridal.jpg (54,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg flowing.jpg (59,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg long4.jpg (52,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gronne.jpg (52,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg princes bransoletka2.jpg (54,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6562a5458b003d8e6935f9203e7c23c2bd79287e.jpg (48,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg princess.jpg (63,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wedding flower.jpg (47,6 KB, 6 załadowań)
Javarem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości