|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Czerwiec - nowa wish - wejdź na pewno coś masz :) spełnij moje małe zachcianki ;)WISH SUKIENKI NA WESELE - ROZMIAR 34! (XS) EWENTUALNIE S!!! BARDZO PILNE - ODDAM DUŻO 1. Sandały - rozmiar 35/36 - długość wkładki 22-23cm 2. Sukienki/spódnice na lato 3. Bluzeczki koszulowe - ale nie bardzo eleganckie 4. Piżamy rozmiar XS 5. Strój kąpielowy - dół XS/S a góra 70B/C 6. Biustonosze - 65/70 B/C 7. Torebki - małe, duże - różne kolory 8. Dodatki - wisiorki, kolczyki, pierścionki, broszki, opaski - wszystko ;p 9. Karta do telefonu - M2! - ewentualnie mp3/mp4 10. Ramki, antyramy na zdjęcia 11. Kosmetyczka - kuferek 12. Koszyki na drobiazgi 13. Obrazki na ścianę 14. Plakaty - większe i mniejsze 15. Spraye do ciała - mgiełki 16. Cienki czarny eyeliner 17. Perfumy / wody toaletowe pumy, adidas itp 18. Lakiery do paznokci - najlepiej matowe - kolorowe 19. Lakiery z cienką końcówką do wzorków 20. Maszynki do golenia - NOWE 21. Balsam opalizujący 22. książki dotyczące reklamy, komunikacji społecznej, pr WAŻNE - zaglądnij do mojego wątku i sprawdź czy coś znajdziesz u mnie w zamian - mogę szukać również poza wątkiem w razie potrzeby - zawsze chcę dojść do porozumienia! Edytowane przez bajeczka_snk Czas edycji: 2011-06-06 o 15:49 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czerwiec - nowa wish - wejdź na pewno coś masz :) spełnij moje małe zachcianki
Hej, mam mgięłkę granat mango Avon i perfumy Jamajca 2 Pumy
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=525123 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec - nowa wish - wejdź na pewno coś masz :) spełnij moje małe zachcianki
mam kilka rzeczy, u Ciebie podoba mi sie pudrowa koszula
i ten koralowy szaliczek h&m
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
mam koszulowe bluzki .
jak zajrzysz do mnie, to na zdjęciach mam ubraną bluzkę na ramiączkach w zebrę i koszulę, ona jest osobno i mam takie dwie ;]
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Może u mnie coś znajdziesz
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
tak satyna
|
|
|
|
|
#9 |
|
CORELIPS
|
Wiele moge odstapic. Robic zdjecia? - opasek do wlosow, lakieru niebieskiego do paznokci, perfumy Christiny Aguilery (oryginalna) Inspire, mgiełka Avon, mam 2 nieuzywane stroje od s.p. babci z usa. o, mam nawet bluzke (taka zapinana, troche elegancka ale 'mięty' materiał), spodnica jeansowa..
Co do kosmetyczki/kuferka to musialabym sprawe przemyslec bo to sie zawsze przydaje |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę zrobić zdjęcie niebieskiego stroju on jest poza wątkiem lecz mogę go wymienić.
Lakiery różne kolory Srebrna przywieszka i kolczyki również srebrne. Zapraszam
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
mam sukienke u siebie zapraszam
|
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
zajrzyj do mnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.