|  2007-07-15, 19:11 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Wenus :-) 
				 |   Preparaty Wibo Lovely

Co sądzicie o tych preparatach? Ja jak narazie używałam odżywkę z jedwabiem, jako odżywka się nie sprawdziła, ale jako baza jest OK  . I teraz używam serum wzmacniające z wapniem i wit. C i jest świetne  . Strasznie urocze buteleczki mają te preparaty   . Które z nich używałyście?   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2007-07-16, 09:05 | #2 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Dot.: Preparaty Wibo Lovely

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2007-07-16, 14:12 | #4 | 
				 | 

Kiedyś nawet kilka razy dziennie a teraz jak maluje paznokcie to raz na 2, 3 dni   Bardzo lubię tą odżywkę, jest wydajna, tania i przyjemnie się jej używa   | 
|     |   | 
|  2007-07-18, 17:59 | #5 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

Ja używam serum Lovely już od dawna (zużyłam już chyba 5 buteleczek) zawsze gdy robie przerwe w malowaniu paznokci to smaruje je pare razy dziennie. Paznokcie przestaly mi sie już dawno rozdwajac i łamać, nie zamienie jej na inną odżywke. Polecam    
				__________________ "Każda porażka jest szansą żeby spróbować jeszcze raz, tylko mądrzej" Henry Ford | 
|     |   | 
|  2007-07-18, 19:20 | #7 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2007-07-18, 19:40 | #8 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: Raz tu, raz tam... :D 
				 | 

Ja używam preparatu do wybielania paznokci, uratował je po nieszczęsnym czerwonym lakierze   Teraz są jaśniutkie, ani śladu po zażółceniach, więc polecam jeżeli komuś też zdarzy się taki wypadek   
				__________________ "There are many kinds of love, after all.  Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." | 
|     |   | 
|  2007-07-19, 08:55 | #10 | 
				 | 

Jeżeli chodzi o preparaty przyspieszające wzrost to świetne opinie na KWC ma ten z Oriflame'u...  Chyba go kupię bo moje paznokcie rosną bardzo wolno   | 
|     |   | 
|  2007-07-19, 10:05 | #11 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Wenus :-) 
				 | 

Koleżanka go używała i fakt, szybko urosły, ale tam jest tyle chemii, ze jej się tak niesamowicie rozdwoił i połamał...:/

__________________ | 
|     |   | 
|  2007-07-19, 17:04 | #12 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: UK 
				 | 

Cytat: 
  .Moje paznokcie nie są w najgorszym stanie, ale wiadomo,że potrzebują "wsparcia". Serum aplikowałam wczesniej na paznokcie u stóp i byłam bardzo zdowolona.Mam nadzieję, że serum też mnie nie zawiedzie jesli chodzi o dłonie  . | |
|     |   | 
|  2007-07-20, 10:27 | #13 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Wielko Polska 
				 | 

dzisiaj 3 dzień smaruje sie serum wzmacniającym z wapniem i wit. C i musze stwierdzić że jest świetne  , wchłania sie całkowicie i utwardza. Nareszcie są w dobrym stanie. Mam długie paznokcie rozdwajające się i pekające, giętkie i cienkie.   | 
|     |   | 
|  2007-07-21, 22:48 | #14 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-12 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

serum z wapniem i witaminą C... hmm no powiem że mi niespecjalnie pomogło. Męczyłam je i męczyłam... może jeszcze za mało stosowałam?    mam jeszcze utwardzacz, po nałożeniu dwóch warstw jako tako utwardza, ale i tak moge sobie paznokcie wyginać na wszystkie strony   i po tym wszystkim stwierdzilam ze juz nic mi nie pomoże XD | 
|     |   | 
|  2007-07-22, 19:53 | #15 | 
| BAN stały | 

Co do oriflame'u to jestem szczęśliwą posiadaczką tego żelu   Pojechałam do Włoch na dwa tygodnie i jadąc spiłowałam paznokcie dosłownie na milimetr. Praktycznie codziennie go używałam i nawet nie zauważyłam kiedy mi urosły! ^^ Są mocne i się nie łamią. Bardzo przydatna rzecz, kiedy jeden paznokieć sie złamie  Jak mi się skończy może się zdecyduję na wibo, bo cieżko dostać oriflame'a.. | 
|     |   | 
|  2007-07-23, 15:20 | #16 | 
| Zadomowienie | 

noo to chyba kupie to serum  ja mam nablyszczacz, bardzo fajny jest  i preparat przyspieszajacy wysychanie lakeiru ale niezbyt sie sprawdzil   
				__________________ "Kto z miłości nigdy nie umarł nie potrafi żyć..." | 
|     |   | 
|  2007-07-23, 21:58 | #17 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Mrozy 
				 | 

Polecam serum z wapniem i wit. C   Używam go od jakiegoś tygodnia i już zobaczyłam poprawę w stanie moich paznokci  Nareszcie nie rozdwajają się(tfu, tfu, żeby nie zapeszyć!  ) i rosną sobie twardsze  Karolku, a czy nabłyszczacz przedłużał żywotność lakieru? 
				__________________ 17.12.2007- Walka o zdrowe i piękne mo-hery  Moja pielęgnacja-> klik! Przewodnik po olejowaniu! Profil na Endo TF, CE, obwodówka- zrobione Bieganie + Turbo Ewy Ch. | 
|     |   | 
|  2007-07-24, 09:41 | #18 | 
| Zadomowienie | 

tak on dziala jak utwardzacz i to mnie wlasnie cieszy  nakladasz go, troche gesty jest i schnie dlugo, ale za to ladnie sie blyszczy i trzymaja sie na nim ozdoby  no i lakier zabezpiecza, nie odpryskuje tak   
				__________________ "Kto z miłości nigdy nie umarł nie potrafi żyć..." | 
|     |   | 
|  2007-07-24, 11:58 | #19 | 
				 | 

O, czyli trzeba będzie powiększyć swoją listę zakupów o jeszcze jedną pozycję   Eh, chyba siostra ma racje, ja mam manię kupowania kosmetyków   
				__________________ 17.12.2007- Walka o zdrowe i piękne mo-hery  Moja pielęgnacja-> klik! Przewodnik po olejowaniu! Profil na Endo TF, CE, obwodówka- zrobione Bieganie + Turbo Ewy Ch. | 
|     |   | 
|  2007-07-25, 18:40 | #20 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 

__________________ "Kto z miłości nigdy nie umarł nie potrafi żyć..." | |
|     |   | 
|  2007-07-25, 18:48 | #21 | 
				 | 

Hah, dzięki     A nabłyszczacza oczywiście nie było, kocham tego Rossmann'a  Aj, wyśle kiedyś mamę po niego   
|     |   | 
|  2007-07-25, 19:40 | #22 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-06 Lokalizacja: Paryż :d 
				 | 

Witam drogie wizażanki  Jestem wsrod Was od niedawna, ale mam nadzieje ze szybko sie wkrece  ) No ale do rzeczy: Mam duzy problem. Otoz odkad pamiecia siegam, jestem nalogowym obgryzaczem paznokci i skorek  Chcialabym miec ladne i zadbane pazurki  ale dopiero od mniej wiecej miesiaca nie wpakowuje paluszkow do buzi, wiec wiadomo, ze kiedy obgryza sie tyle lat, to tak od razu nie bedzie sie mialo slicznych paznokci...co ja mowie? slicznych? ja nawet nie mam przecietnych  No ale postanowilam przestac narzekac i cos z tym wreszcie zrobic! No wiec skoczylam ktoregos dnia do rossmana w poszukiwaniu czegos co pomogloby mi z moimi ogryzkami. Sprobowalam serum wzmacniajace z witamina C. Wedlug mnie jest ono dobre, ale nie rewelacyjne. To co w nim kochalam to szybkie wysychanie i wchlanianie w plytke  Niestety w moim przypadku strasznie 'wysuszal mi paznokcie' - prosze bardzo kolejny problem sie klania - mam tak jakby 'popekana' plytke, wyglada to mniej wiecej tak jakby potraktowac je okrutnie metalowym pilnikiem, moze miala tak ktoras z Was Wizazanki i uporala sie z tym? prosze o pomoc!   Dzisiaj znow skoczylam do rossmana, bo skonczylo mi sie serum i zakupilam utwardzacz do paznokci - tez z tej serii, nadaje on sliczny i delikatny polysk  narazie jeszcze nie widze efektow, ale mam nadzieje ze bedzie ok ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) No i mam jedno pytanko jeszcze: Czy jest tu jakas osobka ktora uzywala preparat stymulujacy wzrost paznokcia? Warto? Bo przez to ze tak obgryzalam pazurki rosna mi bardzo wolno...  Pozdrawiam   | 
|     |   | 
|  2007-07-25, 23:26 | #23 | 
| Raczkowanie | 

Zuzyłam całą buteleczkę preparatu stymulującego wzrost paznokcia. Niestety efektów się nbie doczekałam. Ale świetnie nadawał się jako podkład  Teraz używam  utwardzacza i jestem z niego zadowolna bardzo. Paznokcie są mocniejsze. I gdy wykończę serum na wzrost paznokci z orfilame (takie pomarańczowe, bardzo polecam;p) to sprubóję tego serum  z lovely   
				__________________ It is always wise to look ahead but difficult to look farther than you can see... | 
|     |   | 
|  2007-07-29, 12:21 | #24 | 
| Przyczajenie | 

użuwałam pare odżywek firmy wibo.jako pierwszą zakupiłam odżywke z jedwabiem- nic mi nie pomogła , kolor na pazurkach obrzydliwy, po pomalowaniu pozostawały smugi i kolor taki nienaturalny biały. Następnym moim zakupem była odżywka wybielająca do paznokci- dla mnie hit! po pomalowaniu paznokietki pieknie błyszczały i miały kolorek lekko różowy- bardzo naturalnie to wyglądało. teraz testuje serum z witaminą C i jest świetne super się wchłania i nawilża moje pazurki

__________________ ... i trudno mi sie przyznać, że to wszystko nagle traci sens gdy ciebie nie ma...na głos nie wypowiem, że tęskniłam gdy nie było cię... trochę za długo | 
|     |   | 
|  2007-07-30, 12:28 | #25 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

dziewczyny a czy uzywalyscie preparatu do usuwania skórek? zakupiłam go wczoraj razem z serum z witamina C, ale nie bardzo wiem jak stosowac!

| 
|     |   | 
|  2007-07-30, 13:30 | #26 | 
				 | 

LovelyGirl, posmaruj nim skórki, odczekaj chwilę i odsuń je patyczkiem, bądź kopytkiem do odsuwania skórek    
|     |   | 
|  2007-07-30, 14:13 | #27 | 
				 | 

Narek pięknie dziękuje!    | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2007-07-30, 14:16 | #28 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  przynajmniej był tani   | |
|     |   | 
|  2007-07-30, 14:21 | #29 | 
| Zakorzenienie | 

Mam odżywkę z pyłkiem diamentowym i dla mnie - rewelacja! Super poprawiła stan moich paznokci, przede wszystkim przestały się rozdwajać a to było moją zmorą. Ogólnie  bardzo pozytywne zaskoczenie tym bardziej że to była pierwsza moja odżywka za tak małe pieniądze    Osobiście mogę polecić. | 
|     |   | 
|  2007-07-30, 14:29 | #30 | 
				 | 

No właśnie, a na czym powinno polegać działanie tego preparatu? Jeszcze nigdy tego typu cudów nie używałam!    | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Paznokcie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.

- zapuszczanie i dbanie
 - zapuszczanie i dbanie