|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymiana kosmetyczna - PAŹDZIERNIK :)
Cześć ! Mam do zaoferowania kilka kosmetyków, które leżą i się marnują
![]() * Paczkę wysyłamy dokładnie zapakowaną tak aby się nie potłukła, najlepiej listem poleconym ekonomicznym ![]() * Ja odpisuje u Ciebie ty też odpisuj u mnie! * Do większych wymianek dorzucam próbki kremów, szamponów itd * Mam do zaoferowania "odlewki podkładów (Dermacol, nr 210, Evline) oraz bazy pod cienie Hean. Coś by się jeszcze pewnie znalazło. * szukam podkładów w jasnych odcieniach, pudrów sypkich transparentnych (nawet odsypki!), tuszu wydłużającego (czarny), linera w pisaku, ew. w innej formie (czarny, brązowy, oliwkowy), pędzla typu skunks bądź duo fibre ![]() - pędzel hakuro H18 - do podkładu (trzonek trochę zniszczony, poza tym pędzel czysty, włosie nie wypada, mięciutki) nazeczona - szminka vipera Cream Color nr. 24 - ostry kolor różu, użyta raz max dwa razy i to pędzelkiem ![]() -lakiery Golden Rose, seria paris, nr. 71 (czarny) i 201 (jasny, beżowy kolor z delikatnymi drobinkami) - essence, gel eyeliner nr. 01 midnight in paris - użyty kilka razy, stan bardzo dobry. ma może jakiś miesiąc. CIENIE: - paese, seria luxus nr 102 - odcienie zieleni (zostało 90 %) - sensique, sensual colours, nr. 218 - fiolet i szarosć/srebro ![]() - joko, stara seria - spring eye shadows - perłowe cienie (2 zielenie, niebieski, brązowy) perłowe (60-70%) - oriflame mousse delight, kolor blue velvet - niebieski cień w musie (95 %) - inglot, seria vertigo nr64 (złota miedź?) i nr 82 (śliwka) - essence, quattro eyeshadow - 03 vamp it up (żółty, granatowy, szary i fioletowy) [90 %] KREDKA essence, kajal pencil , nr. 11 cool breeze -swatchowana jeden raz. panna mrau TUSZ DO RZĘS essence, multi action mascara <różowa> - nieużywana - lakiery: * Volare, seria Roxy, bez numerku. Fiolet zużyty do połowy. Ma gęstą konsystencję, lecz trochę rozcieńczacza i będzie ok ![]() *Dor, nr 61/2 piękna zieleń, również to co przy fiolecie, zużyty do połowy. * Golden Rose, with protein nr. 329 - piękny błękit, użyty 3 razy. panna mrau - cień Inglot, nr 394 seria pearl. Piękny kolor do rozświetlania kącika, czy na cały makijaż oka ![]() - tester (prawie cały) podkładu z delii o numerku 34. Dla mnie jest za ciemny, można go też używać jako bronzera w płynie, jednakże ja takich nie lubię : ) - bibułki matujące Marion. Myślę ze ok połowy zostało, w opakowaniu jest 100 sztuk. - H&M Vanilla Sorbet Flavored Lip Shine; 14 ml, użyty kilka razy. - Korund kosmetyczny; wielkie opakowanie (chyba 150 g.) posiadam dwa więc jedno daje na wymianę - Delia cosmetics Delikatny rozświetlający krem pod oczy; 30 ml, również posiadam dwie tubki, więc jedną oddaję - Delia ONYX Odżywiająca baza pod maskarę 2w1; nie używana, napisy tylko trochę zdarte. - Testery podkładu AA "Matujący podkład kryjący"' nr. 2 piasek oraz 3 miód. Zużyte w niewielkim stopniu. po 10 ml każdy. - Nivea Pure&Natural Action; antyperspirant w kulce, w ogóle nie używany, 50 ml, zapach jaśminu - Testery kremu HIPP Krem ochronny na odparzenia; 3x6 ml; - Próbki (3x3ml) kremu Iwostin; Emulsja matująca http://img844.imageshack.us/img844/9937/dsc00456p.jpg http://img820.imageshack.us/img820/1618/dsc00457a.jpg http://img585.imageshack.us/img585/2543/dsc00458h.jpg [/COLOR]http://img820.imageshack.us/img820/2654/dsc00448fa.jpg http://img23.imageshack.us/img23/1089/dsc00449hx.jpg Szminka vipery jest jaśniejsza niż na zdjęciu ![]() na czarno - dostępne szare - wymienione zielone - dokładka Odpisuj u mnie, ja odpiszę u ciebie - komunikacja jest wtedy dużo łatwiejsza, gdyż trudno jest śledzić wszystkie wątki ![]() pytania ? dodatkowe zdjęcia ? - proszę pisać na wiadomościach prywatnych lub pod tym postem. Edytowane przez kajus_555 Czas edycji: 2011-11-02 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana kosmetyczna - PAŹDZIERNIK :)
cos u mnie za:
- pędzel hakuro H18 - do podkładu (trzonek trochę zniszczony, poza tym pędzel czysty, włosie nie wypada, mięciutki) - szminka vipera Cream Color nr. 24 - ostry kolor różu, użyta raz max dwa razy i to pędzelkiem essence, gel eyeliner nr. 01 midnight in paris - użyty kilka razy, stan bardzo dobry. ma może jakiś miesiąc. ?
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hej, coś u mnie za:
-lakiery Golden Rose, seria paris, nr. 71 (czarny) i 201 (jasny, beżowy kolor z delikatnymi drobinkami) - essence, gel eyeliner nr. 01 midnight in paris - użyty kilka razy, stan bardzo dobry. ma może jakiś miesią ? ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś za pędzel hakuro H18i rózową maskarę?
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
pędzel hakuro H18 - do podkładu (trzonek trochę zniszczony, poza tym pędzel czysty, włosie nie wypada, mięciutki) essence, gel eyeliner nr. 01 midnight in paris - użyty kilka razy, stan bardzo dobry. ma może jakiś miesiąc. TUSZ DO RZĘS essence, multi action mascara <różowa> - nieużywana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za
pędzel hakuro H18 - do podkładu (trzonek trochę zniszczony, poza tym pędzel czysty, włosie nie wypada, mięciutki)
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Niestety w wątku nic nie wpadło mi w oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się
* Golden Rose, with protein nr. 329 - piękny błękit, użyty 3 razy * KREDKA essence, kajal pencil , nr. 11 cool breeze -swatchowana jeden raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Coś za :
cień Inglot, nr 394 seria pearl. Piękny kolor do rozświetlania kącika, czy na cały makijaż oka ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Hmm no rzeczywiście
![]() Podoba mi się jeszcze pędzelek Hakuro, ale co to znaczy lekko zniczony trzonek? ![]() A może masz pustą kasetkę Inglota Pro? Baaaardzo pilnie poszukuję ![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Aaa
![]() No to jak? cień Inglot, nr 394 seria pearl. + pędzelek Hakuro za lakier china glaze oraz miss sporty nr 415 ? ![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za pędzel Hakuro?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:40.