|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Kosmetyki firmy CARITA
Na wstępie chciałabym wszystkich serdecznie przywitać jako nowa Wiażanka
.Zalogowałam się dopiero dzisiaj, chociaż na stronę wchodzę już od roku chyba lub więcej . Pytanie moje dotyczy, jak w tytule, kosmetyków firmy CARITA, a w szczególności ich lini przeznaczonej do pielęgnacji włosów. Od jakiegoś czasu krecę się koło szamponów i odżywek tej marki, bo pani w perfumerii cyklicznie kusi. Rzekomo owa firma dostała "Oscara" za linię pielęgnacyjną włosów właśnie. O ile mnie zwrok nie myli, to nie ma CARITY w KWC, nie znalazłam też nic na jej temat na żadnym forum - zaznaczam- o ile nie jestem ślepa i za głupia, żeby to znaleźć. Jeśli któraś z was miała do czynienia z tymi kosmetykami, to proszę podzielcie się swoimi opiniami.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzi Ci o Karites???
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki firmy CARITA
Niestety
, to na pewno firma CARITA, mam przed sobą ich katalog, który dostałam w sieci marionnaud. Dzięki za odzew
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Zresztą zobacz na stronkę www.carita.fr
|
|
|
|
|
#5 |
|
🦄
|
ciekawe te kosmetyki, podbijam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.

.
. Pytanie moje dotyczy, jak w tytule, kosmetyków firmy CARITA, a w szczególności ich lini przeznaczonej do pielęgnacji włosów. Od jakiegoś czasu krecę się koło szamponów i odżywek tej marki, bo pani w perfumerii cyklicznie kusi. Rzekomo owa firma dostała "Oscara" za linię pielęgnacyjną włosów właśnie. O ile mnie zwrok nie myli, to nie ma CARITY w KWC, nie znalazłam też nic na jej temat na żadnym forum - zaznaczam- o ile nie jestem ślepa i za głupia, żeby to znaleźć. Jeśli któraś z was miała do czynienia z tymi kosmetykami, to proszę podzielcie się swoimi opiniami.

, to na pewno firma CARITA, mam przed sobą ich katalog, który dostałam w sieci marionnaud. Dzięki za odzew