Metamorfoza 30 latki! ! ! - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Metamorfozy

Notka

Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informacjê jak zmieniæ swój wygl±d, styl, makija¿, fryzurê oraz sposób ubierania siê. Poddaj siê metamorfozie i zaskocz sam± siebie.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2011-10-29, 12:24   #1
blackcherryx94
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 932

Metamorfoza 30 latki! ! !

Witam. Otó¿ potrzebujê pomocy dla mojej mamy. Nie wie jak± ma zrobiæ sobie fryzurê i jak siê malowaæ, a ja niezbyt wiem jak jej pomóc. Dlatego proszê was o pomoc. Posiada ona d³ugie proste w³osy do pasa. Nie farbuje w³osów ju¿ od roku dlatego powstaje problem co teraz poniewa¿, moja mama posiada spore odrosty, a te d³ugie pofarbowane kosmyki maj± ró¿nokolorowy baleja¿ ( czarny ,blond , br±z, czerwieñ) . Zawsze spina mocno w³osy w ty³ w kucyk ,co nie wyglada korzystnie. Nie maluje siê prawie w ogóle ,a jak uzyje ju¿ jakiej¶ ciemnej pomadki to wygl±da strasznie. Bardzo proszê o jakie¶ rady ,które by jej pomog³y. Podoba jej siê burza loków (trwa³a) ,ale nie wiem czy to dobry pomys³. Interesuje nas ka¿da fryzura . Posiada zielone oczy i bardzo jasn± karnacjê. Z góry dziêkujê.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 1319883392578.jpg (12,6 KB, 690 za³adowañ)
blackcherryx94 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-10-29, 14:00   #2
Stokrotek90
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 303
Dot.: Metamorfoza 30 latki! ! !

Przede wszystkim w³osy powinny byæ upiête/uczesane wy¿ej. Twoja mama ma do¶æ wysokie czo³o, proponujê grzywkê, rozja¶nienie (z wyrównaniem) koloru; ¶rednie karmelowe, ciep³e br±zy. Na takiej d³ugo¶ci mo¿na wiele zdzia³aæ, ale na loki s± to w³osy za d³ugie, za ciê¿kie. Podciêcie jest wiêc konieczne, wycieniowanie nada objêto¶ci fryzurze.

Co do makija¿u, konieczny bêdzie korektor, by rozja¶niæ cienie pod oczami, podk³ad do wyrównania cery, puder do zmatowienia. Makija¿ dla ludzi, którzy w ogóle siê nie maluj±, powinien byæ lekki, nienachalny, by taka osoba nie czu³a, ¿e ma na twarzy "maskê". Szminka powinna byæ w tym przypadku per³owa, delikatna. Na policzki mo¿na na³o¿yæ delikatny bronzer wzd³u¿ ko¶ci policzkowych. Oczy podkre¶liæ delikatnie roztartymi jasnymi cieniami, mo¿na dodaæ lekk± kreskê i koniecznie wytuszowaæ rzêsy tak, by siê nie skleja³y
Stary 2011-10-29, 15:21   #3
Holly85
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 348

wrzuæ parê lepszych jako¶ciowo zdjêæ, nie tak ma³ych jak to, to bêdzie mozna lepiej siê przyjrzeæ i mo¿e zrobiæ jak±¶ symulacjê w photoshopie.
twoja mama na moje oko nie ma a¿ tak jasnej skóry, poza tym takie mega ciemne szminki wygl±daj± dobrze tylko na mocno upudrowanych mlodych modelkach, a kobiecie, ktora ma trochê niedoskona³o¶ci na skórze robi± tylko krzywdê, postarzaj± i wyostrzaj± niepotrzebnie rysy.
Kolor w³osów najlepiej wyrównaæ, ¿eby nie by³o tych pasemek o których piszesz, mama mo¿e w³osy zostawiæ w kolorze naturalnym (lub zbli¿onym), albo rozja¶niaæ, ale raczej niech nie przyciemnia.
Jak wrzucisz lepsze zdjêcia to pomy¶lê nad makija¿em
Holly85 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-10-29, 19:01   #4
kissable
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 585

mysle ze Twoja mama powinna sciac wlosy na dluzszego boba z dluzsza grzywka na bok. jest to bardzo twarzowa fryzura i prosta w ukladaniu o ile jest dobrze scieta tak zwiazywane wlosy rzeczywiscie wygladaja bardzo nie korzystnie. co do koloru moze wypowiedza sie inne wizazanki, ale mysle ze jakies naturalne dosc ciemne blondy beda akurat Co do makijazu to nawet sam podklad plus odrobina pudru i tuszu zdzialaja cuda, a Mama nie bedzie czula sie "wymalowana"
kissable jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-10-29, 20:18   #5
Kalabus
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 533

Cytat:
Napisane przez blackcherryx94 Poka¿ wiadomo¶æ
Witam. Otó¿ potrzebujê pomocy dla mojej mamy. Nie wie jak± ma zrobiæ sobie fryzurê i jak siê malowaæ, a ja niezbyt wiem jak jej pomóc. Dlatego proszê was o pomoc. Posiada ona d³ugie proste w³osy do pasa. Nie farbuje w³osów ju¿ od roku dlatego powstaje problem co teraz poniewa¿, moja mama posiada spore odrosty, a te d³ugie pofarbowane kosmyki maj± ró¿nokolorowy baleja¿ ( czarny ,blond , br±z, czerwieñ) . Zawsze spina mocno w³osy w ty³ w kucyk ,co nie wyglada korzystnie. Nie maluje siê prawie w ogóle ,a jak uzyje ju¿ jakiej¶ ciemnej pomadki to wygl±da strasznie. Bardzo proszê o jakie¶ rady ,które by jej pomog³y. Podoba jej siê burza loków (trwa³a) ,ale nie wiem czy to dobry pomys³. Interesuje nas ka¿da fryzura . Posiada zielone oczy i bardzo jasn± karnacjê. Z góry dziêkujê.
Moim zdaniem konieczne podciêcie i konieczna grzywka. Symulacja w photoshopie te¿ wskazana.
Stary 2011-10-29, 20:42   #6
blackcherryx94
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kalabus Poka¿ wiadomo¶æ
Moim zdaniem konieczne podciêcie i konieczna grzywka. Symulacja w photoshopie te¿ wskazana.
Grzywka neistety odpada na 100 % .. mia³a ju¿ i nie wysz³a ,bo ma uk³ad w³osów taki ,¿e wszystkie lec± do ty³u. Wygl±da³o to przekomicznie. Posiada³a ju¿ wszystkei rodzaje grzywek i wygl±da³a nie za bardzo neistety .. Fryzjerki rowniez odradzaj±..

Tak pozatym dziewczyny mo¿e zaproponujcie co¶ ( jakies fryzury) z d³u¿szych w³osów. Co do akija¿u chyba sprezentuje mamie na swieta zestaw kosmetykow : korektor , bronzer, podklad, tusz i jakis puder
Stary 2011-10-30, 12:39   #7
beatak15beatak15
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 18

Jak dla mnie twoja mama powinna sciac w³osy ,kolor zmienic na jakis ciep³y odcien.No i np uzyc podkladu oraz rozu ,to by odswiezylo jej wyglad
beatak15beatak15 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-10-30, 15:34   #8
zztop51
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 105

krótkie ciêcie: np bob zaczesany na lew± stronê bardzo fajnie by wygl±da³.
zztop51 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-10-30, 16:33   #9
blackcherryx94
Rozeznanie

Ok dziewczyny dzieki za wszelkie rady. Ciesze sie ze mi pomoglyscie. Zamykam temat..
Stary 2011-10-30, 18:32   #10
kissable
Rozeznanie

halo a efekty metamorfozy??
Stary 2011-10-30, 20:07   #11
blackcherryx94
Rozeznanie

jeszcze ich nie ma bo mama mowi ze musi pomyslec jeszcze o tym i poprobowac se sama na spokojnie wasze rady naprawde dziekuje
Stary 2011-10-31, 07:14   #12
201704240951
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 9 415

Czy mama wie,¿e wklei³a¶ jej zdjecie do internetu?
201704240951 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-10-31, 10:21   #13
blackcherryx94
Rozeznanie

tak. Wie o tym .
Stary 2011-10-31, 21:24   #14
mmmilena
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 487

Chcê tylko powiedzieæ, ¿e Twoja mama jest piêkn± kobiet±.
Ja widzia³abym j± we w³osach skróconych do ramion/³opatek, i odrobinê rozja¶nionych. Ciep³y jasny br±z/miodowy blond. I nie musi byæ grzywki, ale b³agam, w³osy koniecznie rozpuszczone!!...

mmmilena jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-03, 08:36   #15
mysia m
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 020

Twoja mama ma 30 lat? Chyba pomyli³±s cos z wiekiem. Ale niewazne.

Mysle, ze burza loczków wyglada³aby korzystnie, ale obciêta na pó³okrag, nie d³uzej niz do ramion. Jasniejszy kolor w³osów tez by wyglada³ korzystniej, nie podkresla³by tak cieni pod oczami. tutaj dobry korektor wymagany. Pomys³ na podkreslanie ust dobry, bo to one sa raczje atutem. Tylko musi to byc odpowiedni odcien, nie malinowa, nie fukcja i nie zywa czerwine ale cos w odcieniu stonowanego maku. Pod warunkiem, ze zeby Twojej mamy sa w dobrym satnie, jelsi sa zo³te, czerwona szminka bardzo to podkresli.
Stary 2011-11-03, 11:25   #16
Kalabus
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 533

Cytat:
Napisane przez mysia m Poka¿ wiadomo¶æ
Twoja mama ma 30 lat? Chyba pomyli³±s cos z wiekiem. Ale niewazne.
Ka¿dy ma tyle lat na ile siê czuje
Stary 2011-11-03, 13:31   #17
mysia m
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 020

Cytat:
Napisane przez Kalabus Poka¿ wiadomo¶æ
Ka¿dy ma tyle lat na ile siê czuje
moze niepotrzebnie zwróci³am na to uwagê. po prostu sama mam 30 lat i zda³o mi siê, ze ta pani ma wiêcej. ale jesli wczesni zosta³a mama, a corka wizazanka ma oko³o 15-16 lat, to jest to mozliwe. nie ma to generalnie nic do rzeczy
Stary 2011-11-03, 14:30   #18
brizoo
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 244

I jak z t± metamorfoz±? Ju¿ przeprowadzona? Mo¿emy liczyæ na aktualne zdjêcia?
brizoo jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-03, 16:37   #19
blackcherryx94
Rozeznanie

Nei zostala jeszcze przeprowadzona i chyba niezostanie w najblizszymczasie poniewaz maam sie rozmyslila i powiedziala ze narazie zostawi wszystko jak jest .. Dziekuje za pomoc i prosze o zamkniecie tematu po raz kolejny

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

ps. dziewczyny moja mama wszystko czyta³a jakby co I mówi ze jest wam wdzieczna za wszystkie rady i ze pomy¶li nad tym bobem jeszcze
Dziekujemy ;**
Stary 2011-11-04, 08:52   #20
Ivonea
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 588
GG do Ivonea

temat i zdjêcie mnie zbi³o...

twoja mama wygl±da na 40-46 lat
brwi s± fatalne! Zapu¶ciæ i i¶æ do kosmetyczki na nadanie kszta³tu
http://fryzury.misiulek.net/img2/dlugie-wlosy-11.jpg to jest ciêcie idealne dla twojej mamy
a tak powinna nak³adaæ bronzer: http://www.makijazonline.waw.pl/twarz03.gif

koniecznie trzeba rozja¶niæ oko, zbyt ciemno tam jest co nadaje z³y grymas, co¶ w stylu "jestem wkurzona, nie podchodziæ"

Poza tym masowaæ twarz! Jest zmêczona skóra(baaardzo widocznie), polecam zacz±æ robiæ peelingi twarzy (pomaga napi±æ naskórek).

Przy malowaniu ust trzeba mocniej zarysowaæ górn± wargê.

I najwa¿niejsze.

Znam ten tym cz³owieka "nie chce nic zmieniaæ, jest dobrze jak jest, po co mi zmiany, ja niczego nie potrzebuje"
NIC BARDZIEJ MYLNEGO
Polecam twojej mamie zamiast wszystko odk³adaæ na potem, zwyczajnie zrobiæ co¶ w koñcu dla siebie! Samo siê nie zrobi. I nie mam bladego pojêcia jak mo¿na tak bardzo siê zaniedbaæ ¿eby dodaæ sobie w wygl±dzie ponad 10 lat!
Proszê siê nie obra¿aæ nie mam z³ych zamiarów, wyk³adam kawê na ³awê po prostu ^_-.
Jest Pani Piêkn± Kobiet±, ale zaniedban±. Gdzie¶ tam widaæ potencja³ który przydusi³a pani w³asnymi(mo¿e cudzymi) sprawami (dzieci, praca, dom i tak w kó³ko). Bardzo dobrze ¿e pani córka chce Pani pomóc. I tu gratuluje córce. Ci¶nij MAMÊ bo to jej wyjdzie na dobre!. I zacznie siê u¶miechaæ i bêdzie mniej wygl±daæ na zmêczon± ¿yciem kobietê.
I liczê na zdjêcie z metamorfozy!

POZDRAWIAM GOR¡CO obie PANIE ^_^
Ivonea jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-04, 15:59   #21
blackcherryx94
Rozeznanie

No dok³adnie, mówiê jej tak ,ale ona twierdzi ,¿e narazie nei ma na to czasu i chyba niw wp³ynê narazie na jej decyzjê.. Ale bede sie starala Jednak na to trzebaduzo czasu
Stary 2011-11-04, 17:10   #22
Ivonea
Wtajemniczenie

GG do Ivonea

tak na prawde to nie jest brak czasu
a lenistwo
a dwa to
strach przed czyms nowym

i te ciagle teksty
"bo mnie nie wypada", " napewno nie bedzie pasowac"

A wlasnie to jest ten czas, gdzie trzeba cos zmienic. Dzieci dorosly i trzeba wejsc smialo w zycie, na nowo siebie odkryc i swoja seksualnosc.

Na poczatek proponuje zrobic mamie prezent w postaci wizyty kosmetyczki z regulacja brwi, henny na rzesy i laserowego wygladzania rys twarzy. Lub czegos podobnego.
Moga razem panie sie wybrac, to bedzie doskonaly wypad matki z corka.
Stary 2011-11-05, 09:37   #23
blackcherryx94
Rozeznanie

Zaproponowalam to juz mamie,ale chyba juz nic z tego. Trudno ja przekonac. Powiedziala ze to strata pieniedz itd. Jak cos sie powiedzie to dam znac o efektach ,)
Stary 2011-11-06, 14:58   #24
kissable
Rozeznanie

jak juz w koncu sie zdecyduje i zobaczy "nowa siebie" to na stowe powie, ze po co tyle czekala a znajomi nie poznaja i beda w kolo chwalic
Stary 2011-11-06, 16:51   #25
Holly85
Zadomowienie

nie pomyli³a¶ wieku twojej mamy? na pewno ma 30 lat? przecie¿ to m³oda dziewczyna jest, dzisiaj 30 to robi± takie szaleñstwa, ¿e szkoda s³ów

Twoja mama jesli nie chce ni musi skracaæ w³osów, skoro tak je lubi, ale zawsze mo¿e je inaczej czesaæ. moze czasem rozpu¶ci, albo wystopniuje, dziêki temu bêd± bardziej puszyste gór±, a do³em wci±¿ d³ugie?

w zasadzie nie ma tu a¿ tyle do zrobienia. mama wygl±da na wiêcej, ale na tym zdjêciu, a jak wiemy ró¿nie to bywa, na jednym wyjdzie sie lepiej na innym gorzej, to co dalas jest akurat bardzo s³abe technicznie..
lekki makija¿ i lekka zmiana co do wlosow.

co do ubrañ, to one potrafi± wiele zdzia³aæ, dlatego warto poogl±daæ czasem fashion.tv, albo kupiæ sobie choæ raz jakie¶ modowe pisemko. mama powinna wybieraæ kolorowe ubrania, nie nosiæ szaroburych, ciemnych.

masz jakiekolwiek inne zdjêcie? wklej na pewno bedzie pomocne.
Stary 2011-11-06, 20:47   #26
Holly85
Zadomowienie

"Poza tym masowaæ twarz! Jest zmêczona skóra(baaardzo widocznie),"
Ivonea, mog³aby¶ mi napisaæ o jaki masa¿ chodzi? jak to siê wykonuje, na czym polega? zainteresowa³a mnie ta rada, jesli nie chce Ci siê pisaæ to mo¿esz podes³aæ linka do jakiego¶ artyku³u na ten temat? dziêki z góry
Stary 2011-11-06, 21:08   #27
Ivonea
Wtajemniczenie

GG do Ivonea

http://www.✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/odmladzajacy-masaz-twarzy/ np tutaj mo¿na o tym poczytaæ ^_-
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Metamorfozy

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Narzêdzia

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: Wy³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.