|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informacjê jak zmieniæ swój wygl±d, styl, makija¿, fryzurê oraz sposób ubierania siê. Poddaj siê metamorfozie i zaskocz sam± siebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 932
|
Metamorfoza 30 latki! ! !
Witam. Otó¿ potrzebujê pomocy dla mojej mamy. Nie wie jak± ma zrobiæ sobie fryzurê i jak siê malowaæ, a ja niezbyt wiem jak jej pomóc. Dlatego proszê was o pomoc. Posiada ona d³ugie proste w³osy do pasa. Nie farbuje w³osów ju¿ od roku dlatego powstaje problem co teraz poniewa¿, moja mama posiada spore odrosty, a te d³ugie pofarbowane kosmyki maj± ró¿nokolorowy baleja¿ ( czarny ,blond , br±z, czerwieñ) . Zawsze spina mocno w³osy w ty³ w kucyk ,co nie wyglada korzystnie. Nie maluje siê prawie w ogóle ,a jak uzyje ju¿ jakiej¶ ciemnej pomadki to wygl±da strasznie. Bardzo proszê o jakie¶ rady ,które by jej pomog³y. Podoba jej siê burza loków (trwa³a) ,ale nie wiem czy to dobry pomys³. Interesuje nas ka¿da fryzura
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 303
|
Dot.: Metamorfoza 30 latki! ! !
Przede wszystkim w³osy powinny byæ upiête/uczesane wy¿ej. Twoja mama ma do¶æ wysokie czo³o, proponujê grzywkê, rozja¶nienie (z wyrównaniem) koloru; ¶rednie karmelowe, ciep³e br±zy. Na takiej d³ugo¶ci mo¿na wiele zdzia³aæ, ale na loki s± to w³osy za d³ugie, za ciê¿kie. Podciêcie jest wiêc konieczne, wycieniowanie nada objêto¶ci fryzurze.
Co do makija¿u, konieczny bêdzie korektor, by rozja¶niæ cienie pod oczami, podk³ad do wyrównania cery, puder do zmatowienia. Makija¿ dla ludzi, którzy w ogóle siê nie maluj±, powinien byæ lekki, nienachalny, by taka osoba nie czu³a, ¿e ma na twarzy "maskê". Szminka powinna byæ w tym przypadku per³owa, delikatna. Na policzki mo¿na na³o¿yæ delikatny bronzer wzd³u¿ ko¶ci policzkowych. Oczy podkre¶liæ delikatnie roztartymi jasnymi cieniami, mo¿na dodaæ lekk± kreskê i koniecznie wytuszowaæ rzêsy tak, by siê nie skleja³y ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 348
|
wrzuæ parê lepszych jako¶ciowo zdjêæ, nie tak ma³ych jak to, to bêdzie mozna lepiej siê przyjrzeæ i mo¿e zrobiæ jak±¶ symulacjê w photoshopie.
twoja mama na moje oko nie ma a¿ tak jasnej skóry, poza tym takie mega ciemne szminki wygl±daj± dobrze tylko na mocno upudrowanych mlodych modelkach, a kobiecie, ktora ma trochê niedoskona³o¶ci na skórze robi± tylko krzywdê, postarzaj± i wyostrzaj± niepotrzebnie rysy. Kolor w³osów najlepiej wyrównaæ, ¿eby nie by³o tych pasemek o których piszesz, mama mo¿e w³osy zostawiæ w kolorze naturalnym (lub zbli¿onym), albo rozja¶niaæ, ale raczej niech nie przyciemnia. Jak wrzucisz lepsze zdjêcia to pomy¶lê nad makija¿em |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 585
|
mysle ze Twoja mama powinna sciac wlosy na dluzszego boba z dluzsza grzywka na bok. jest to bardzo twarzowa fryzura i prosta w ukladaniu o ile jest dobrze scieta
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 533
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak pozatym dziewczyny mo¿e zaproponujcie co¶ ( jakies fryzury) z d³u¿szych w³osów. Co do akija¿u chyba sprezentuje mamie na swieta zestaw kosmetykow : korektor , bronzer, podklad, tusz i jakis puder ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 18
|
Jak dla mnie twoja mama powinna sciac w³osy ,kolor zmienic na jakis ciep³y odcien.No i np uzyc podkladu oraz rozu ,to by odswiezylo jej wyglad
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 105
|
krótkie ciêcie: np bob zaczesany na lew± stronê bardzo fajnie by wygl±da³.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Ok dziewczyny dzieki za wszelkie rady. Ciesze sie ze mi pomoglyscie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
halo a efekty metamorfozy??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
jeszcze ich nie ma bo mama mowi ze musi pomyslec jeszcze o tym i poprobowac se sama na spokojnie wasze rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 9 415
|
Czy mama wie,¿e wklei³a¶ jej zdjecie do internetu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
tak. Wie o tym .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 487
|
Chcê tylko powiedzieæ, ¿e Twoja mama jest piêkn± kobiet±.
Ja widzia³abym j± we w³osach skróconych do ramion/³opatek, i odrobinê rozja¶nionych. Ciep³y jasny br±z/miodowy blond. I nie musi byæ grzywki, ale b³agam, w³osy koniecznie rozpuszczone!!...
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 020
|
Twoja mama ma 30 lat? Chyba pomyli³±s cos z wiekiem. Ale niewazne.
Mysle, ze burza loczków wyglada³aby korzystnie, ale obciêta na pó³okrag, nie d³uzej niz do ramion. Jasniejszy kolor w³osów tez by wyglada³ korzystniej, nie podkresla³by tak cieni pod oczami. tutaj dobry korektor wymagany. Pomys³ na podkreslanie ust dobry, bo to one sa raczje atutem. Tylko musi to byc odpowiedni odcien, nie malinowa, nie fukcja i nie zywa czerwine ale cos w odcieniu stonowanego maku. Pod warunkiem, ze zeby Twojej mamy sa w dobrym satnie, jelsi sa zo³te, czerwona szminka bardzo to podkresli.
![]() |
#16 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 533
|
Ka¿dy ma tyle lat na ile siê czuje
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 020
|
moze niepotrzebnie zwróci³am na to uwagê. po prostu sama mam 30 lat i zda³o mi siê, ze ta pani ma wiêcej. ale jesli wczesni zosta³a mama, a corka wizazanka ma oko³o 15-16 lat, to jest to mozliwe. nie ma to generalnie nic do rzeczy
![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 244
|
I jak z t± metamorfoz±? Ju¿ przeprowadzona?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Nei zostala jeszcze przeprowadzona i chyba niezostanie w najblizszymczasie poniewaz maam sie rozmyslila i powiedziala ze narazie zostawi wszystko jak jest .. Dziekuje za pomoc i prosze o zamkniecie tematu po raz kolejny
---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- ps. dziewczyny moja mama wszystko czyta³a jakby co ![]() Dziekujemy ;** |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
temat i zdjêcie mnie zbi³o...
twoja mama wygl±da na 40-46 lat brwi s± fatalne! Zapu¶ciæ i i¶æ do kosmetyczki na nadanie kszta³tu http://fryzury.misiulek.net/img2/dlugie-wlosy-11.jpg to jest ciêcie idealne dla twojej mamy a tak powinna nak³adaæ bronzer: http://www.makijazonline.waw.pl/twarz03.gif koniecznie trzeba rozja¶niæ oko, zbyt ciemno tam jest co nadaje z³y grymas, co¶ w stylu "jestem wkurzona, nie podchodziæ" Poza tym masowaæ twarz! Jest zmêczona skóra(baaardzo widocznie), polecam zacz±æ robiæ peelingi twarzy (pomaga napi±æ naskórek). Przy malowaniu ust trzeba mocniej zarysowaæ górn± wargê. I najwa¿niejsze. Znam ten tym cz³owieka "nie chce nic zmieniaæ, jest dobrze jak jest, po co mi zmiany, ja niczego nie potrzebuje" NIC BARDZIEJ MYLNEGO Polecam twojej mamie zamiast wszystko odk³adaæ na potem, zwyczajnie zrobiæ co¶ w koñcu dla siebie! Samo siê nie zrobi. I nie mam bladego pojêcia jak mo¿na tak bardzo siê zaniedbaæ ¿eby dodaæ sobie w wygl±dzie ponad 10 lat! Proszê siê nie obra¿aæ nie mam z³ych zamiarów, wyk³adam kawê na ³awê po prostu ^_-. Jest Pani Piêkn± Kobiet±, ale zaniedban±. Gdzie¶ tam widaæ potencja³ który przydusi³a pani w³asnymi(mo¿e cudzymi) sprawami (dzieci, praca, dom i tak w kó³ko). Bardzo dobrze ¿e pani córka chce Pani pomóc. I tu gratuluje córce. Ci¶nij MAMÊ bo to jej wyjdzie na dobre!. I zacznie siê u¶miechaæ i bêdzie mniej wygl±daæ na zmêczon± ¿yciem kobietê. I liczê na zdjêcie z metamorfozy! ![]() POZDRAWIAM GOR¡CO obie PANIE ^_^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
No dok³adnie, mówiê jej tak ,ale ona twierdzi ,¿e narazie nei ma na to czasu i chyba niw wp³ynê narazie na jej decyzjê.. Ale bede sie starala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
tak na prawde to nie jest brak czasu
a lenistwo a dwa to strach przed czyms nowym i te ciagle teksty "bo mnie nie wypada", " napewno nie bedzie pasowac" A wlasnie to jest ten czas, gdzie trzeba cos zmienic. Dzieci dorosly i trzeba wejsc smialo w zycie, na nowo siebie odkryc i swoja seksualnosc. Na poczatek proponuje zrobic mamie prezent w postaci wizyty kosmetyczki z regulacja brwi, henny na rzesy i laserowego wygladzania rys twarzy. Lub czegos podobnego. Moga razem panie sie wybrac, to bedzie doskonaly wypad matki z corka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Zaproponowalam to juz mamie,ale chyba juz nic z tego. Trudno ja przekonac. Powiedziala ze to strata pieniedz itd. Jak cos sie powiedzie to dam znac o efektach ,)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
jak juz w koncu sie zdecyduje i zobaczy "nowa siebie" to na stowe powie, ze po co tyle czekala a znajomi nie poznaja i beda w kolo chwalic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
nie pomyli³a¶ wieku twojej mamy? na pewno ma 30 lat? przecie¿ to m³oda dziewczyna jest, dzisiaj 30 to robi± takie szaleñstwa, ¿e szkoda s³ów
![]() Twoja mama jesli nie chce ni musi skracaæ w³osów, skoro tak je lubi, ale zawsze mo¿e je inaczej czesaæ. moze czasem rozpu¶ci, albo wystopniuje, dziêki temu bêd± bardziej puszyste gór±, a do³em wci±¿ d³ugie? w zasadzie nie ma tu a¿ tyle do zrobienia. mama wygl±da na wiêcej, ale na tym zdjêciu, a jak wiemy ró¿nie to bywa, na jednym wyjdzie sie lepiej na innym gorzej, to co dalas jest akurat bardzo s³abe technicznie.. lekki makija¿ i lekka zmiana co do wlosow. co do ubrañ, to one potrafi± wiele zdzia³aæ, dlatego warto poogl±daæ czasem fashion.tv, albo kupiæ sobie choæ raz jakie¶ modowe pisemko. mama powinna wybieraæ kolorowe ubrania, nie nosiæ szaroburych, ciemnych. masz jakiekolwiek inne zdjêcie? wklej na pewno bedzie pomocne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
"Poza tym masowaæ twarz! Jest zmêczona skóra(baaardzo widocznie),"
Ivonea, mog³aby¶ mi napisaæ o jaki masa¿ chodzi? jak to siê wykonuje, na czym polega? zainteresowa³a mnie ta rada, jesli nie chce Ci siê pisaæ to mo¿esz podes³aæ linka do jakiego¶ artyku³u na ten temat? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
http://www.✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/odmladzajacy-masaz-twarzy/ np tutaj mo¿na o tym poczytaæ ^_-
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.