|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() EMPIK SCHOOL - rozmowa przed przyjęciem na kurs
Witam,
czy któraś z Wizażanek brała może udział w kursach językowych prowadzonych przez szkołę językową Empik i wie jakiego rodzaju pytania zadawane są na rozmowie w języku angielskim poprzedzającej wpisanie do odpowiedniej grupy? Dziękuję za odpowiedzi ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: EMPIK SCHOOL - rozmowa przed przyjęciem na kurs
Taka typowa luźna pogawędka: czym się zajmujesz, czym interesujesz, jakie masz plany na przyszłość jak np okazuje się, że jesteś w maturalnej klasie a jak będzie się miło rozmawiało to skończycie na jakimś wspólnym temacie który znajdziecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Moja koleżanka przeprowadza takie rozmowy w empiku w Warszawie i z tego co czasem opowiada to właśnie taka luźna rozmowa na ogólne tematy jakie zawsze są w podręcznikach. Ona normalnie pracuje tam jako lektor, a dodatkowo wciskają jej różne rzeczy, jak np. te rozmowy
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam kilka lat temu,ale to była porażka.Najpierw był jakiś test,który był bez sensu,bo był tak prosty,ze chyba 8latek by dobrze zaznaczył,jeśli miał małą stycznosć z angielskim.Potem luźna rozmowa,poziom szkoły po tym ''egzaminie '' mnie tak zaskoczył,że uciekłam,bo pomyślałam,że to będzie strata pieniędzy.Nie wiem,jak jest teraz ,ale moja siostra chodziła i ani be ani me po angielsku i mówi,że ta szkoła była beznadziejna.Jak jest teraz nie wiem.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:29.