|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
weekendowy wyjazd we dwoje. pomocy!!!
Chciałabym pojechać z chłopakiem gdzies na weekend w woj.podkarpackiim.Dodam ze jestem z okolic Rzeszowa.Chodzi o ciekawe miasto z rynkiem,parkiem zeby poprostu było gdzie wyjsc wieczorem na spacer,basen(z dodatkami),kino jakies fajne kawiarnie lub puby.
Tylko ze ja kompletnie nie mam pojecia gdzie...myślałam o zakopanym ale to miasto wole zostawic na lato zeby pochodzic po górach.Pomózcie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: weekendowy wyjazd we dwoje. pomocy!!!
Cytat:
![]() Jeśli interesuje Cie województwo podkarpackie to może: Przemyśl, Sanok, Łańcut, Rymanów Zdrój?? (Nie wiem tylko czy w Łańcucie jest basen. To samo tyczy się Rymanowa tzn. nie wiem czy tu jest basen i kino, ale na pewno jest fajnym miejscem do pospacerowania ![]()
- Kubusiu... -Tak Prosiaczku? -Nic, chciałem upewnić się, że jesteś... ...::: Uśmiech to bodaj najkrótsza droga do drugiego człowieka :::... ...::: Rób to na co masz ochotę, a ludzie niech mówią co chcą :::... Na jednym facecie świat nie kończy się, bo tego kwiata jest pół świata ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Dot.: weekendowy wyjazd we dwoje. pomocy!!!
Cytat:
Wiem ze Zakopane nie jest na podkarpaciu.. o Zakopanym napisałam ogólnie ze chce pojechac ale w lecie ![]() Dzieki dziewczyny za odp. moze akurat sie wybiore do Łancuta.No mi sie Rzeszów równiez podoba bo nie jest ani za duze ani za małe ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Edytowane przez justyś90 Czas edycji: 2011-12-05 o 19:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.