|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
NOWE kosmetyki, Avon, CK, Gucci, Max Factor, BurberryNIEAKTUALNE! ![]() zapraszam do wątku w podpisie ![]() ZAPOMNIAŁAM O " LISTOPADZIE" PROSZĘ O EDYCJĘ TYTUŁU Witam, tak jak w tytule pozbędę się chętnie tych rzeczy, gdyż mam za dużo kosmetyków i nie mam ich gdzie trzymać... UWAGA! Mam małe dziecko, jestem zagoniona, czasem zapomnę odpisać... przypomnijcie!!! SZUKAM ![]()
rzeczy, rekwizyty przydatne do sesji foto: KOCYK albo coś co kocyk przypomina, może być z frędzlami, może to być stara narzutka na fotel... potrzebuję , by niemowlaczek miał miękko, a zdjęcie wyszło efektownie ![]() szukam jeszcze wiklinowych i innych koszy, wiader drewnianych i wszystkiego w czym niemowlę się zmieści ![]() za te rzeczy oddam sporo, być może macie coś takiego na strychu czy w garażu nie musi być super stan - poradzę sobie!piórka, wstążeczki, czapeczki robione na szydełku, kostiumy dziecięce (dla niemowląt raczej) książki dot. obróbki foto (szczególnie Photoshop CS4 lub CS5) za te rzeczy chętnie poszukam poza wątkiem... można też kusić wszystkim innym, tylko błagam nie rozmiarami XS czy S Jeśli masz coś co mogłoby mi się spodobać a nie znalazłaś nic u mnie, napisz mi, a rozejrzę się w szafie Regulamin jak u wszystkich, wolę większe wymianki, z pewnością będą dokładki... Zapraszam Ps. Jeśli ktoś potrzebuje jakieś zdjęcie to proszę pisać. 1.Szminka MAX FACTOR Colour Lipstic Elixir (odcień Pretty Flamingo) - Nowa 2. Miętowy żel pod prysznic Orginal Source - Nowy 3. Tonik Oczyszczający - kuracja antybakteryjna ZIAJA - Nowy 4. Płyn do demakijażu ZIAJA - Nowy 5. Dezodorant NIVEA fresh natural 48h - Nowy 6. Odżywcze mleczko do ciała NIVEA -Nowe 7. Wygładzające mleczko do ciała NIVEA - Nowe 8. Tonik Clean&Clear Morning Energy 200ml - Nowy (2szt) 9. Dezodorant Nivea Pearl & Beauty 24h - Nowy 10. Kremowy olejek pod prysznic Pearl&Beauty NIVEA - Nowy 11. Tusz do rzęs Miss Sporty - pump up lash -Nowy 12. Pianka do włosów Timotei Lśniący blask -nowa 13. Avon Solutions _ delikatny krem nawilżający na noc do skóry wrażliwej - nowy 14. Avon Solutions - Odżywczy - nawilżający krem na dzień SPF 15 - Nowy 15. Avon TTA Tommorow 50ml - w pudełku - Nowy 16. Avon Mgiełka do ciała truskawkowa - Nowa 17. Avon senses Lagoon żel pod prysznic 250ml - nowy 18. Orginal Source żel pod prysznic Lime (Limetka) - nowy 19. Babydream - balsam do kąpieli dla matek 3/4 z 500ml (08/2012) 20.Płyn do soczewek Bio True Bausch + Lomb 12/2012 21. B.U. Be You Dream 9/10 z 50ml 22. Acerin - krem do stóp FRESH z mentolem 75ml - nowy w pudełku 23. Acerin Cool Relax (żel chłodząco relaksujący na zmęczone i ciężkie nogi) 75ml 24. Humavit - suplement diety - białka serwatkowe , biotyna i pokrzywa (paznokcie i włosy!) - 120 tabletek, nowy, do 02/2012 25. Kalvin Klein Escape for men 15 ml - miniatura nowa 26. BVLGARI pour homme - 5ml - miniatura nowa 27. Burberry Weekend - 7,5 ml - miniatura nowa 28. Gucci eau de Parfum II - 5ml- miniatura nowa Zapraszam
Edytowane przez Black_Angel86 Czas edycji: 2011-12-02 o 10:51 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: NOWE kosmetyki, Avon, CK, Gucci, Max Factor, Burberry
oto co tu znalazłam
![]() 3. Tonik Oczyszczający - kuracja antybakteryjna ZIAJA - Nowy 4. Płyn do demakijażu ZIAJA - Nowy 5. Dezodorant NIVEA fresh natural 48h - Nowy 6. Odżywcze mleczko do ciała NIVEA -Nowe 7. Wygładzające mleczko do ciała NIVEA - Nowe 8. Tonik Clean&Clear Morning Energy 200ml - Nowy (2szt) 9. Dezodorant Nivea Pearl & Beauty 24h - Nowy 10. Kremowy olejek pod prysznic Pearl&Beauty NIVEA - Nowy 13. Avon Solutions _ delikatny krem nawilżający na noc do skóry wrażliwej - nowy 14. Avon Solutions - Odżywczy - nawilżający krem na dzień SPF 15 - Nowy 17. Avon senses Lagoon żel pod prysznic 250ml - nowy 18. Orginal Source żel pod prysznic Lime (Limetka) - nowy 24. Humavit - suplement diety - białka serwatkowe , biotyna i pokrzywa (paznokcie i włosy!) - 120 tabletek, nowy, do 02/2012
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Mam w wątku miniaturę podkładu Teint Miracle oraz saszetki z tym podkładem i Teint Idole kolor 03. Mam tez coś w rodzaju nietoperza z River Island rozmiar 16 - kolor ecru - bezrękawnik ale z takim fałdami z boku, od ramion na całej długości - dającymi efekt nietoperza i paskiem zawiązywanym z tej samej bawełnianej dzianiny.
Może jeszcze coś wypatrzysz a mnie interesowałyby mleczka do ciała Nivea, może deo oraz toniki Clean&clear
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2011-11-16 o 14:15 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
26. BVLGARI pour homme - 5ml - miniatura nowa
27. Burberry Weekend - 7,5 ml - miniatura nowa 28. Gucci eau de Parfum II - 5ml- miniatura nowa coś za w moich wakach? zapraszam do obu |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, może znajdziesz coś w moich wątkach w zamian za:
10. Kremowy olejek pod prysznic Pearl&Beauty NIVEA - Nowy 12. Pianka do włosów Timotei Lśniący blask -nowa 18. Orginal Source żel pod prysznic Lime (Limetka) - nowy pudełku 24. Humavit - suplement diety - białka serwatkowe , biotyna i pokrzywa (paznokcie i włosy!) - 120 tabletek, nowy, do 02/2012 ? |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie podkład gdzieś umknął - to miniatura 5 ml plus kilka tych saszetek 1 ml. Postaram się wieczorem zdjęcie tego nietoperza zrobić
.
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
hej, cos u mnie za deo i do demakijazu płyny?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
witaj,
co prawda raczej nie mam Twego wisha, ale może jednak coś wypatrzysz za: 5. Dezodorant NIVEA fresh natural 48h - Nowy 9. Dezodorant Nivea Pearl & Beauty 24h - Nowy 10. Kremowy olejek pod prysznic Pearl&Beauty NIVEA - Nowy 17. Avon senses Lagoon żel pod prysznic 250ml - nowy 27. Burberry Weekend - 7,5 ml - miniatura nowa 28. Gucci eau de Parfum II - 5ml- miniatura nowa
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za:
2. Miętowy żel pod prysznic Orginal Source - Nowy
5. Dezodorant NIVEA fresh natural 48h - Nowy 7. Wygładzające mleczko do ciała NIVEA - Nowe 9. Dezodorant Nivea Pearl & Beauty 24h - Nowy 10. Kremowy olejek pod prysznic Pearl&Beauty NIVEA - Nowy 15. Avon TTA Tommorow 50ml - w pudełku - Nowy 18. Orginal Source żel pod prysznic Lime (Limetka) - nowy ? ![]() |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
witaj coś u mnie za :
16. Avon Mgiełka do ciała truskawkowa - Nowa 24. Humavit - suplement diety - białka serwatkowe , biotyna i pokrzywa (paznokcie i włosy!) - 120 tabletek, nowy, do 02/2012 2. Miętowy żel pod prysznic Orginal Source - Nowy 3. Tonik Oczyszczający - kuracja antybakteryjna ZIAJA - Nowy i ewentualnie 23. Acerin Cool Relax (żel chłodząco relaksujący na zmęczone i ciężkie nogi) 75ml mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=571257 mam parę rozm M
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, cos u mnie za:
25. Kalvin Klein Escape for men 15 ml - miniatura nowa 28. Gucci eau de Parfum II - 5ml- miniatura nowa
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Najbardziej zależy mi na
24. Humavit - suplement diety - białka serwatkowe , biotyna i pokrzywa (paznokcie i włosy!) - 120 tabletek, nowy, do 02/2012 tylko czy oddasz? ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Wiesz, wolałbym jednak większą wymiankę...jak będę robić dokładki to dam znać Pozdrawiam |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
cos za wszystko lub chociaz:
5. Kalvin Klein Escape for men 15 ml - miniatura nowa 26. BVLGARI pour homme - 5ml - miniatura nowa 27. Burberry Weekend - 7,5 ml - miniatura nowa 28. Gucci eau de Parfum II - 5ml- miniatura nowa ?? zajrzyj do obu watkow ![]()
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
U mnie coś za:
4. Płyn do demakijażu ZIAJA - Nowy 5. Dezodorant NIVEA fresh natural 48h - Nowy 6. Odżywcze mleczko do ciała NIVEA -Nowe 7. Wygładzające mleczko do ciała NIVEA - Nowe 9. Dezodorant Nivea Pearl & Beauty 24h - Nowy 10. Kremowy olejek pod prysznic Pearl&Beauty NIVEA Mam w wątku nowy podkład Kryolan w kolorze bieżowym ![]()
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1321367808
tu masz foto ładnie wyszczuplaja sylwetke
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
10. Kremowy olejek pod prysznic Pearl&Beauty NIVEA - Nowy
19. Babydream - balsam do kąpieli dla matek 3/4 z 500ml (08/2012) 24. Humavit - suplement diety - białka serwatkowe , biotyna i pokrzywa (paznokcie i włosy!) - 120 tabletek, nowy, do 02/2012 27. Burberry Weekend - 7,5 ml - miniatura nowa coś u mnie? |
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
ale spodnie wolalabym wymienic na jakies inne spodnie.
18. Orginal Source żel pod prysznic Lime (Limetka) - nowy znajdziesz chociaz cos za ten zel? baaardzo mi zalezy
Edytowane przez wypad Czas edycji: 2016-02-26 o 14:15 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
mam w watku nowe rurki wranglera w Twoim rozmiarze
|
|
#22 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie w obu wątkach za:
25. Kalvin Klein Escape for men 15 ml - miniatura nowa 27. Burberry Weekend - 7,5 ml - miniatura nowa 28. Gucci eau de Parfum II - 5ml- miniatura nowa ? Odpisz proszę u mnie. |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
10. Kremowy olejek pod prysznic Pearl&Beauty NIVEA - Nowy 25. Kalvin Klein Escape for men 15 ml - miniatura nowa 27. Burberry Weekend - 7,5 ml - miniatura nowa 28. Gucci eau de Parfum II - 5ml- miniatura nowa? |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Załączam zdjęcie tej bluzki - nietoperza. A co do podkładu to jest kolor 03 i miniatura z patyczkiem do aplikacji.
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2011-11-16 o 19:22 |
|
|
|
|
#25 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
stan to 27 zm, więc nie są niskie
![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- podoba mi sie u Ciebie : 25. Kalvin Klein Escape for men 15 ml - miniatura nowa 26. BVLGARI pour homme - 5ml - miniatura nowa 27. Burberry Weekend - 7,5 ml - miniatura nowa 28. Gucci eau de Parfum II - 5ml- miniatura nowa TTA avon tonik clean & clear płyn do soczewek tusz miss sporty 17. Avon senses Lagoon żel pod prysznic 250ml - nowy dezodorant nivea żel pod prysznic nivea głownie zależy mi na perfumach. spodnie są warte jakieś 250 zł , więc zaproponuj co jestes w stanie za nie oddać ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
udo: 31-32 od kroku
nogawka na dole:18 pas 45-46 ale się rozciągają ![]() a ten płyn do soczewek ile ma ml?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.