|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Zespół na wesle Pomorskie i okololice
Słuchajcie moi drodzy,szukam zespołu na wesele!
Okolice Koszalin,Słupsk,Chojnice, Trójmiasto ,Szczecinek. Oczywiście coś w rozsądnej cenie ok 3tys za samo wesele. ![]() doradzcie,bo wesele w lipcu, a kapeli nie mamy ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zespół na wesle Pomorskie i okololice
Dobre recenzje słyszłam o SILVER BAND -trio ze Słupska.Cena 2900 zł
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
HulaGula http://hulagula.svp.pl/ - Szczecinek
http://www.wesele-muzyka.pl/kontakt.html Nasza Muza-Koszalin Tel: 509-911-254 Music Line- Koszalin tel 600 664 917 TRISTARS - GRUPA MUZYCZNA tel 607516690 Szczecinek FOR DANCE Szczecinek www.fordance.pl ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- http://www.bachgroup.pl/kontakt.html Szczecinek www.pazurr.muzzo.pl bardzo fajny zespo ale nie wiem dokładnie gdzie graja Smile Duo,Borne Sulinowo,kom. 504 200 047 e-mail: lucy@stromska.com Drumersi, +48 500 242 185 Szczecinek The Best,Koszalin, kom. 698 058 038 e-mail: tomek_muzyk@tlen.pl Jeśli jesteś ze Szczecinka i wybierzesz jakiś Szczecinecki zespól, zdaj relacje jak się spisał ( bo i mi się kiedyś to przyda) Ja byłam na weselu na którym grał zespól HulaGula i na mojej studniowce grali i sa calkiem fajni , bylam tez na weselu na którym grał ojciec Krzyska z zespołu HulaGula -Czapla ale nie wiem czy oni jeszcze śpiewają i graja (3 sympatycznych panów - graja bardzo fajnie i nie sa drodzy tak jak HulaGula) TRISTARS rowniez jest mi znany, bardzo sympatyczny zespol.
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam.
Jestem po weselu, na którym grał duet: Small Duo z Bornego Sulinowa. Wokalistką tego zespołu jest LUCY. W jednym słowie: żenada lub masakra (jak kto woli). Zastanawialiśmy się w niektórych momentach czy to wesele czy jakaś stypa. Żadnych zabaw (oprócz oczepin 8 min.), piosenek, które wszyscy znają i mogliby je śpiewać oraz takich żywych, które są przeznaczone właśnie na zabawę. Śmieszne było to, ze Pani śpiewała max 6 piosenek i kończyła, a 3 z nich to same melodie z tamburynem. I tak 7h. Potrafi śpiewać (ma do tego świetne warunki głosowe), ale nie potrafi poprowadzić imprezy. Nie umie, np. dobrać piosenek do oczekiwań gości, kiedy oni chcieli coś szybkiego, ona dalej smęciła.... Stanowczo odradzam, chyba, że zamiast wesela chcecie mieć stypę. Pozdrawiam ![]() P.S. - Pzdr. dla Pani Lucy - wesele 28.08.2010 r. heh ![]() Edytowane przez kleo115 Czas edycji: 2010-08-29 o 03:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
odświeżam - potrzeba dobrego zespołu, kilku-osobowego (żaden dj). pomorze - okolice trójmiasta.
oczywiście na poziomie i bez żenady
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Jeżeli aktualne to polecam zespół z Bytowa "Rejs"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.