|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() orgazm lechtaczkowy
mam taki problem gdyz nie daje rady doprowadzic dziewczyny do orgazmu. Sexu jeszcze nie uprawiamy. Stymuluje jej lechtaczke roznymi sposobami. Dziewczyna steka i wogule. potem jest cos takiego ze wogule nic nie czuje. Czy to jezykiem czy to palcem nic nie czuje. Jest tam tylko jeden maly malutki punkcik, gdzie dotykam, a ona krzyczy ze ja laskocze. Co mam robic by doprowadzic ja wreszcie do orgazmu? Dlaczego traci czucie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: orgazm lechtaczkowy
Być może ona od długiego czasu się masturbuje, zaczęla to robić wcześnie i przez to jest przyzwyczajona do jednego rodzaju pieszczot, sama wie jak ma to robić itp. a Ty stymulujesz ją inaczej i dlatego nie może osiągnąć orgazmu. Wykonujesz inne ruchy, w innym tempie itp. niż ona sama podczas masturbacji i być może ona nie umie się "przestawić" na to bo jej ciało przywykło do pewnego "modelu" pieszczot jakie sama sobie daje?
Pogadaj z nią o tym, może coś się wyjaśni.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Czucie traci prawdopodobnie od zbyt intensywnej stymulacji, tak bywa na początku. Ona musi Cię naprowadzić, no wiesz, ciężko Ci na forum opisać dokładnie co masz robić. Ale na pewno możesz spróbować delikatniej.
![]() Ja myślę właśnie, że się nie masturbowała i jest totalnie zielona w tych sprawach, więc możeecie uczyć się razem.
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A może jest to dla nich trudny i krępujący temat to że się do siebie zbliżają jeszcze nie mówi o tym że mogą ze sobą rozmawiać na każde tematy zwłaszcza te intymne. Nie każda kobieta może sama pokazać czy powiedzieć co ma facet robić żeby było lepiej pewnie jak sama wiesz każdy potrzebuję dotarcia do doskonałości. I może o to chodzi w tym przypadku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jest to dla nich krępujący temat, ale jakoś bez skrępowania bawią się w petting...
![]() Dziewczyna liczy na to, że on się domyśli, a facet liczy na to, że uda im się metodą prób i błędów - nie ma chyba nic bardziej stresującego w łóżku i w związku niż brak komunikacji. Jeśli nie zaczniecie o seksie rozmawiać, zamiast go tylko uprawiać, to nic się nie zmieni.
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2011-11-27 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Branzoletka
|
Cytat:
Nie wiem jak inne dziewczyny ale ja zawsze nowym partnerom mówiłam jak mają mnie pieścić ![]() Nie przeskoczycie tego w inny sposób jak poprzez rozmowę(a raczej monolog, bo ty usta będziesz miał zajęte) w trakcie ![]() ![]() To, że ona stęka a potem cisza a w między czasie, że ją łaskoczesz, to chyba znak, że nie jest podniecona a jękami chce cię jedynie dopingować, bo gdy kobieta wspina się na szczyt, to nie odpuści, bo to zbyt przyjemne ![]() I pamiętaj, że pieszczoty oralne nie dadzą orgazmu kobiecie w 5 min. (no chyba, że jest podjarana na maksa) Średni czas to 20 min.(nie żeby patrzeć na zegarek ale żebyście oboje wiedzieli,że to trwa więc nie ma co się irytować) więc spokojnie-bo macie czas- cieszcie się chwilą dawaniem i braniem a efekt przyjdzie na pewno ![]() ![]()
![]() Edytowane przez branzoletka Czas edycji: 2011-11-27 o 18:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Branzoletka
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.