|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Collegium Civitas
Cześć dziewczyny! Zaczęłam zastanawiać się nad Collegium Civitas w Warszawie, ale mało jest w internecie opinii i tej uczelni. Może jest na wizażu jakaś studentka tej szkoły? Może słyszałyście coś o niej? Proszę o podzielenie się Waszymi opiniami na ten temat. A, i jeszcze jedno - czy studia tam są bezpłatne (mam na myśli studia w trybie stacjonarnym)? Nie mogę się doczytac na stronie...
![]() Pozdrawiam serdecznie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Collegium Civitas
Nie znam szczegółów, ale jest to prywatna uczelnia, więc niby dlaczego studia na niej miałyby być bezpłatne??
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A cennik tej szkoly znalazlam na stronie w mniej niz 30 sekund, wiec tez sobie poradzisz. Przy kazdym kierunku w menu jak wol stoi 'OPLATY'. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Płatne, przy czym uczestnicy warsztatów maturalnych mają kilkaset złoty zniżki (tak było przynajmniej w zeszłym roku).
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja studiuję na III roku w CC. Jeśli w dalszym ciągu jesteś zainteresowana, daj znać na priv.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.