|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() różowej pomadki,błyszczyka, botków, książek STYCZEŃ
NIEAKTUALNE
Hey *Osoby z poniżej 20 przekupkami lub negatywami będę prosiła o wysłanie paczki jako pierwsze. *Chętnie umówię się na odbiór osobisty w Warszawie. Moja wishlista: 1. Pomadka/błyszczyk w kolorze różowym (nie: nude) NOWY lub tylko wypróbowany, dobrej firmy. Nie interesują mnie firmy typu Avon, Oriflame itp. 2. botki, kozaki: 36, 37, 38- zależy od długości wkładki. Tylko na obacasie/koturnie niewysokim, stablinym: 5-6 cm, nie płaskie. 3. ksiazki Eichmann w Jerozolimie, Hanna Arendt Oskarżona Wiera Gran, Agata Tuszyńska Getto warszawskie: przewodnik po niestniejacym mieście, B. Engelking Dzienniki, Wacław Niżyński Nadmiar pamięci, Cukierman Jeśli nie znalazłaś nic w zamian w moim wątku- nie pisz! ![]() Na wymiane mam: Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2012-01-21 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: różowej pomadki,błyszczyka, botków, książek STYCZEŃ
Botki Haidi roz. 36
długość wkładki 23, 5 cm Obcas: 3,5 cm kolor: czarny stan: bardzo dobry Ocieplane futerkiem w środku, sięgają za kostkę. Wymięnię na inne botki. Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2012-01-19 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Czółenka Łukasz
Eleganckie i wygodne buty renomowanej polskiej firmy Łukasz Rozmiar: typowe 38 Wykonanie: naturalna zamszowa skóra Obcas: ok 5cm Kolor: karmelowy, z małą kokardką Stan: idealny. Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2012-01-19 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
*Stylowa kremowa perła
Zawieszka w styla RETRO niepowtarzalne Wielkość z zapieciem: 4,5 cm *Para kolczykow do piercingu- kółko z kóleczką Zrobione z tytanu wiec nie uczulają srednica: 1 cm czyli 10 mm Takie jak na fotce Stan: idealny Cena pary kolczyków tytanowych u piercera: ok 30 zł Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2012-01-19 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
*Klipsy z bursztynem Jantar
Długość ok 2cm Klipsy (nie:kolczyki) stan: b.db 2 pary bigli do kryształów Swarovski: * zapięcie do klipsów Swarovski, oryginalne. Pozłacacne, próba 925. * zapięcie do kolczyków Swarovski, srebro próba 925, oryginalne, NOWE. Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2012-01-19 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
* Torba na laptop NOWA
wysokość BEZ rączek 35cm szerokość 44cm Pakowna, ma dodatkowe kieszenie i kilka suwaków Możliwość noszenia na ramieniu (odpinany pasek) lub w ręce *Kalendarz 2012 z kartkami do wyrywania i zaznaczeniem dnia NOWY wymiary: wysokosc ok 20cm szerokosc ok 10cm *Johnson And Johnson Clean And Clear Shine Control Tonik do twarzy przeciw błyszczeniu się skóry zawiera wyciągi z trawy cytrynowej i owoców. NOWY 200 ml *Aniołek-diabełek z kordonka Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2012-01-19 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
*Długi łańcuszek Bijou Brigitte z 3 zawieszkami
*perełka *cyrkonia-serce *kwiatek Długość: 50cm, jest regulowana Stan: idealny/nie noszony W realu prezentuje się znacznie lepiej niż na foto! Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2012-01-19 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
wstępnie coś u mnie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1326397768? można zbliżone foto zawieszek?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
tylko tonik
![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:42 ---------- Masz może poza wątkiem jakiś cień ? ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety nic, pozdrawiam
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
zastanawiam się nad: za bluzkę mogę przygarnąć tonik clean
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.