| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-11-28, 22:33 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | dobra krawcowa WROCŁAW

Witam drogie wizażanki!   Pilnie poszukuję dobrego zakładu sukien ślubnych we Wrocławiu, kogoś kto ma dryg i podchodzi z pasją do tego co robi  Chcę uszyć suknie na gorsecie, podkreślającą kształty, taką "rybkę". Byłam póki co w zakładzie na Wita Stwosza( chyba to ta ulica, obok Oławskiej na przeciwko super pharm jest salon). Panie wydały się bardzo kompetentne suknie w salonie jedna ładniejsza jedna nie... jest ktoś wstanie powiedzieć coś na ich temat ? Suknie nie równa sukni.. jedni szyją lepsze takie drudzy inne... ważne jest żeby ją ładnie skroić itp. i jeżeli ktoś nie ma do tego smykałki to może być cienko   Słyszałam coś jeszcze o jakimś zakładzie na bielanach, do któego podobno ludzie przyjeżdżają z innych miast.. Z góry dziękuję za pomoc  ! | 
|     |   | 
|  2012-01-19, 15:17 | #2 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-03 
				 | 

Dot.: dobra krawcowa WROCŁAW

Z chęcią również się dowiem  Też chce uszyć suknię ślubną   
				__________________ "W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca" Paulo Coelho (maj 2010-...) | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.