|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
szukam filmu
witam. słyszałam o filmie, o samotnej kobiecie, która po operacji usunięcia piersi (choruje na raka) zatrudnia do pomocy parę. wie, że umiera, a nigdy nie zaznała miłości ani kobiecości. prosi więc kobietę, którą zatrudniła, o 'pożyczenie' jej chłopaka na jakiś czas, aby mogła zaznać tego, czego nie doświadczyła. główna bohaterka i ów chłopak zakochują się w sobie. na końcu dziewczyna umiera, a chłopak dostaje jej medalion, odrzuca spadek pieniężny i odjeżdża. nie mam pojęcia kto tu grał, z którego jest roku, ale na 80% jest produkcji amerykańskiej. przepraszam za pogmatwany opis, ale usłyszałam to dosłownie parę minut temu i sama go nie oglądałam. film był oglądany kilkanaście lat temu w telewizji. ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? z góry dziękuję za pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: szukam filmu
BŁAGAM POMÓŻCIE!
Szukam filmu, który emitowany był w telewizji kilka dobrych lat temu, niestety nie pamiętam go dokładnie... Grała w nim dziewczyna o czarnych włosach podobna do Amber Tiffani Thiessen (o ile nie ona? ale przeglądałam filmy z nią i go nie znalazłam no chyba, że te które nie były opisane) w filmie mieszkała z tatą w dużym domu, ciągle jadła jakieś lekarstwa tata chciał jej zrobić terapie swoim sposobem i odstawił leki i właśnie wtedy okazało się, że w ich rodzinie tkwiła jakaś tajemnica i ta dziewczyna musiała jeść te tabletki, w końcowej scenie dziewczyna zmusza wzrokiem ojca do zabicia się nożyczkami następnie wsiada w motorówkę i opuszcza dom, wiem, że mało informacji, ale może ktoś kojarzy?! BARDZO, BARDZO MI ZALEŻY! HELP ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
szukam filmu o dwóch siostrach leciał w kinie gdzie tak w 2002-2003 r. i jedna siostra była zła a druga dobra i ta zła miała jakąś chustę i zaczarowywała nią ludzi ze byli źli,a ta dobra bardzo lubiła konie i mila jednego, ale ta zła zabiła jej tego konia.kojarzy ktoś może??jak tak to bardzo proszę o pomoc!z góry dziękuję!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Witam
Szukam filmu o segregacji rasowej w Ameryce. Kojarzy mi się tylko jedna scena jak biały nazwijmy to ,,pan'' strzela do małej murzynki z pistoletu. tytuł filmu to imię i nazwisko bohatera, tylko nie mogę sobie przypomnieć jak brzmiało. Odpowiedź prosiłbym na mail'a również, gdyż ciemny jestem w forach internetowych i obawiam się, że jej nie znajdę już na tym forum. dzięki krzysiek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Szukam filmu, który leciał wczoraj, niestety nie wiem na jakim kanale. Chodziło o to, że był sobie mężczyzna i dwie kobiety, które o niego rywalizowały, a on spotykał się z obiema i generalnie miał wszystko w d..
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A ja szukam bajki z dzieciństwa. Akcja rozgrywa się w sierocińcu, o ile się nie mylę właściciel jest zły. Jest to czas Bożego Narodzenia i chyba zabawki dzieciom pomagają. Główny bohater to chłopiec, który chyba też pracuje.
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Co prawda nie szukam filmu, ale bajki... bajka ma co najmniej 16-20 lat. Pamiętam nawet chyba tytuł, ale nigdzie totalnie nie mogę jej znaleźć, żeby trafić na jakikolwiek ślad. Moim zdaniem był to "Kowboj w akcji" przez bajkę przewijał się mały źrebak, pod koniec nawet uciekał przed czarną pumą/panterą ? Pomocy
![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
✌
|
Już znalazłam.
![]()
Edytowane przez paulaa6 Czas edycji: 2013-10-03 o 15:19 Powód: znalezione. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Szukam nie filmu, a wideo do pewnej piosenki. Myślałam, że to White Stripes, ale coś nie mogę znaleźć tego w ich dyskografii. Wideo było z facetem, który zamawia lap dance, dziewczyna tańczy, on ją wypytuje o różne rzeczy i na końcu jej mówi, że jest jej bratem. Wolny rytm, całość nieco dołująca. Późne lata 90-te, wczesne 2000. Kojarzy ktoś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.