szukam filmu - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-11, 22:38   #1
wainwright
Przyczajenie

szukam filmu

witam. słyszałam o filmie, o samotnej kobiecie, która po operacji usunięcia piersi (choruje na raka) zatrudnia do pomocy parę. wie, że umiera, a nigdy nie zaznała miłości ani kobiecości. prosi więc kobietę, którą zatrudniła, o 'pożyczenie' jej chłopaka na jakiś czas, aby mogła zaznać tego, czego nie doświadczyła. główna bohaterka i ów chłopak zakochują się w sobie. na końcu dziewczyna umiera, a chłopak dostaje jej medalion, odrzuca spadek pieniężny i odjeżdża. nie mam pojęcia kto tu grał, z którego jest roku, ale na 80% jest produkcji amerykańskiej. przepraszam za pogmatwany opis, ale usłyszałam to dosłownie parę minut temu i sama go nie oglądałam. film był oglądany kilkanaście lat temu w telewizji. ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? z góry dziękuję za pomoc.
wainwright jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-12, 11:42   #2
czorno18
Raczkowanie

Dot.: szukam filmu

BŁAGAM POMÓŻCIE!
Szukam filmu, który emitowany był w telewizji kilka dobrych lat temu, niestety nie pamiętam go dokładnie... Grała w nim dziewczyna o czarnych włosach podobna do Amber Tiffani Thiessen (o ile nie ona? ale przeglądałam filmy z nią i go nie znalazłam no chyba, że te które nie były opisane) w filmie mieszkała z tatą w dużym domu, ciągle jadła jakieś lekarstwa tata chciał jej zrobić terapie swoim sposobem i odstawił leki i właśnie wtedy okazało się, że w ich rodzinie tkwiła jakaś tajemnica i ta dziewczyna musiała jeść te tabletki, w końcowej scenie dziewczyna zmusza wzrokiem ojca do zabicia się nożyczkami następnie wsiada w motorówkę i opuszcza dom, wiem, że mało informacji, ale może ktoś kojarzy?! BARDZO, BARDZO MI ZALEŻY! HELP
czorno18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-27, 19:32   #3
majcia12
Przyczajenie

szukam filmu o dwóch siostrach leciał w kinie gdzie tak w 2002-2003 r. i jedna siostra była zła a druga dobra i ta zła miała jakąś chustę i zaczarowywała nią ludzi ze byli źli,a ta dobra bardzo lubiła konie i mila jednego, ale ta zła zabiła jej tego konia.kojarzy ktoś może??jak tak to bardzo proszę o pomoc!z góry dziękuję!
majcia12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-13, 16:53   #4
krisuu
Przyczajenie

Witam
Szukam filmu o segregacji rasowej w Ameryce. Kojarzy mi się tylko jedna scena jak biały nazwijmy to ,,pan'' strzela do małej murzynki z pistoletu. tytuł filmu to imię i nazwisko bohatera, tylko nie mogę sobie przypomnieć jak brzmiało. Odpowiedź prosiłbym na mail'a również, gdyż ciemny jestem w forach internetowych i obawiam się, że jej nie znajdę już na tym forum.
dzięki krzysiek
krisuu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-14, 20:05   #5
weronika7
Wtajemniczenie

Szukam filmu, który leciał wczoraj, niestety nie wiem na jakim kanale. Chodziło o to, że był sobie mężczyzna i dwie kobiety, które o niego rywalizowały, a on spotykał się z obiema i generalnie miał wszystko w d.. Kojarzy ktoś?
Stary 2013-03-07, 11:39   #6
SekretnyWachlarz
Zakorzenienie

A ja szukam bajki z dzieciństwa. Akcja rozgrywa się w sierocińcu, o ile się nie mylę właściciel jest zły. Jest to czas Bożego Narodzenia i chyba zabawki dzieciom pomagają. Główny bohater to chłopiec, który chyba też pracuje.

Treningi
2016: 117/100
2017: 71/100

SekretnyWachlarz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 20:24   #7
Angel_00
Zakorzenienie

Co prawda nie szukam filmu, ale bajki... bajka ma co najmniej 16-20 lat. Pamiętam nawet chyba tytuł, ale nigdzie totalnie nie mogę jej znaleźć, żeby trafić na jakikolwiek ślad. Moim zdaniem był to "Kowboj w akcji" przez bajkę przewijał się mały źrebak, pod koniec nawet uciekał przed czarną pumą/panterą ? Pomocy Miałam ją na VHS, ale dawno temu niechcący skasowałam.

Angel_00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-30, 11:45   #8
Angel_00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Angel_00 Pokaż wiadomość
Co prawda nie szukam filmu, ale bajki... bajka ma co najmniej 16-20 lat. Pamiętam nawet chyba tytuł, ale nigdzie totalnie nie mogę jej znaleźć, żeby trafić na jakikolwiek ślad. Moim zdaniem był to "Kowboj w akcji" przez bajkę przewijał się mały źrebak, pod koniec nawet uciekał przed czarną pumą/panterą ? Pomocy Miałam ją na VHS, ale dawno temu niechcący skasowałam.
pomocy

Angel_00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-03, 15:17   #9
paulaa6

Już znalazłam.

💕

Edytowane przez paulaa6
Czas edycji: 2013-10-03 o 15:19 Powód: znalezione.
paulaa6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-07, 19:03   #10
201803290936
Konto usunięte

Szukam nie filmu, a wideo do pewnej piosenki. Myślałam, że to White Stripes, ale coś nie mogę znaleźć tego w ich dyskografii. Wideo było z facetem, który zamawia lap dance, dziewczyna tańczy, on ją wypytuje o różne rzeczy i na końcu jej mówi, że jest jej bratem. Wolny rytm, całość nieco dołująca. Późne lata 90-te, wczesne 2000. Kojarzy ktoś?
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości