|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Seks?
Wiec zacznę od tego ze próbuje ze swoim chłopakiem już 3 raz stracić dziewictwo.. za 1 pękła gumka za 2 nie trafił a dziś trafi niby chyba ale wszedł troszkę i dalej ni huhu i strasznie bolało.. weszedł chyba powtarzam chyba no i pchał i tak jakby tam zamknięte było no nie wiem.. nie wiem co mam zrobić żeby sie w końcu udało ? jakieś rady?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Seks?
żel nawilżający, kieliszek wina przed
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Przestać się stresować i nie myśleć o tym, że koniecznie musi się udać. U mnie też były straszne problemy na początku, przy każdej kolejnej próbie tylko się denerwowałam i coraz bardziej nakręcałam, a niepotrzebnie, bo w końcu się udało na totalnym spontanie
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Zróbcie nastrój(muzyka,świeczki,w ino) i tak jak koleżanki piszą przyda się żel
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
* dobre nawilżenie
* porządna gra wstępna * więcej spontanu * mniej myślenia * kieliszek wina nie zaszkodzi
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
zgadzam sie z dziewczynami dodatkowo-jesli robicie to w pozycji misjonarskiej- przycisnij do siebie nogi <zgiete> pomaga w przekroczeniu bariery
![]() |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam sie z przedmowczynia! Mnie to bardzo pomoglo
A nie bylo jakiegos mega nastroju itd, wtedy chyba bardziej bym sie stresowala ze "trzeba" i bardziej spiela, raczej na spontanie wyszlo, i przy "paru pierwszych razach" tzn juz po tym pierwszym, nadal byly trudnosci i bolalo, ale wtedy trzeba baaaardzo powoli i wszystko sie w miare rozciaga i jest dobrze No i zdecydowanie dluuuga gra wstepna!
|
|
|
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
Hahahaha dziewczyny, a ja wam powiem, że z tymi świeczkami to nie do końca tak fajnie..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.

A nie bylo jakiegos mega nastroju itd, wtedy chyba bardziej bym sie stresowala ze "trzeba" i bardziej spiela, raczej na spontanie wyszlo, i przy "paru pierwszych razach" tzn juz po tym pierwszym, nadal byly trudnosci i bolalo, ale wtedy trzeba baaaardzo powoli i wszystko sie w miare rozciaga i jest dobrze