|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
pomocy:(((
Chodzi o strój kąpielowy.... który chyba nie istnieje
Jestem dość niska i mam szerokie biodra, duzą pupe i grubsze uda. Wiec chcialabym raczej spodenki.Drugi problem to moje plecy - z bliznami po trądziku wiec nie moge miec odslonietych plecow a przynajmniej jak najmniej - czyli dwuczesciowy stroj odpada. Co wiec mam zrobic Nie ma stroju dla mnie????
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: pomocy:(((
Hmm nie powiem że to jest mały problem ale sprobujmy coś na to zaradzić
![]() Spódniczka maskuje uda i ukrywa dużą pupę taką spodniczkę można kupić w galeri centrum za 49zł. ,ale napewno też znajdą się tańsze , natomiast szorty wykończone czarną lamówką maskują obfite biodra więc napewno coś z tego trzeba wybrać ... nie ma chyba rozwiązania aby wszystkie te niedoskonałosci ukryć jeśli chodzi o plecy ... to nie wiem czy te blizy są na całych plecach czy np. na karku.... jeśli nie są mało widoczne to nie trzeba się tym przejmować i nie zwracać uwagi na komentarze innych ludzi. Ja też mam problem bo mam białe plamki na karku ale to jest powodem mojej choroby nie są duze ale widoczne jeden + bo mam dłuższe włosy i je zakrywają, nawet słońce czasem nie pomoze aby je opalić ale cóż żyje się dalej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.

Jestem dość niska i mam szerokie biodra, duzą pupe i grubsze uda. Wiec chcialabym raczej spodenki.