|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
muzyka do ćwiczeń
no dobrze kochane chciałabym nagrać sobię płytke, może podzielicie sie ze mna tytulami utworow przy ktorych sie wam najlepiej cwiczy, biega, z gory dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: muzyka do ćwiczeń
Przy bieganiu słucham dość szybiek muzyki, tzn. takiej z wyraźnym rytmem, ale nie mylącej mi kroków. Właściwie to moja lista odtwarzania jest taka różnorodna, że sama się sobie dziwie
![]() - Last to know (Pink) - Heyah (Outcast) - dużo Craiga Davida, pare piosenenek Brodki, te z Liroyem szczególnie ![]() i oczywiście..pare kawałków hip hopu, do których jestem przywiązana ![]() Każdy ma swoją liste, nie wiem czy jest sens, bym wypisywała swoją. Pamietaj, że tempo muzyki, której słuchasz ma wpływ na tempo bicia Twojego serca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
I zawsze dodaje coś spokojnego, żeby się wyluzować wracając do domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Wg mnie do ćwiczeń najlepsze są kawałki techno
![]() ![]() Polecam moje najnowsze odkrycia ![]() * Benassi Bros - Every Single Day (jakby któraś z Wizażanek ściągnęła, to może mi przesłać, bo nie mam całego kawałka ![]() ![]() * DJ Zorneus - Stigmata * East Clubbers - More More More [Gambas Club Mix] * Mandy & Randy - B-B-B-Baby [Special D Remix] * One More Angel - Breathe [też jakiś remix mam :P] * Rocco - I Don't Know ![]() Ooo i jeszcze Symptuastic - Teraz Już Wiesz [eXterminal Remix] - w wersji techno ![]() Aha, i dobrze mi się ćwiczy do niektórych hip-hopowych kawałków... Szczególnie do 'Seniority' i 'Szóstego zmysłu' Pezeta, 'Szukam tego hajsu' Flexxip... I kawałki Sean Paul'a są OK ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
mi by przy techno wysiadło serce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.