|
|||||||
| Notka |
|
| Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Qatar airways
Po prawie pol roku wysylania zdjec, badañ, rozmów dostalam prace w Qatar Airways. Nie mieszkam w Polsce i poszlam na Open Day.
Mam mnóstwo pytañ i nie znalazlam jeszcze nikogo, kto moglby odpowiedziec mi na nie. Szukalam na forach gdzie mieszkam,ale bez sukcesu. Jesli jest ktos kto pracuje tam, pracowal to bardzo bym prosila o kontakt. Jesli ktos ma pytania odnosnie tego jak wyglada rekrutacja itd. moge opowiedziec na podstawie wlasnego doswiadczenia. Z góry dziekuje. Magda. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Qatar airways
To może opisz tutaj w wątku jak wygląda rekrutacja na pewno komuś sie to przyda
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie, napisz tutaj.
A jeżeli masz pytania to zapraszam na forum cabincrew.fora.pl bo tutaj masz wszystko opisane ![]() Ja już sama wiem dużo rzeczy także też pewnie w czymś mogę pomóc
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Zapraszam na bloga polskiej dziewczyny, która lata tymi liniami
Super wszystko opisane i można również napisać do niej i odpowie (sama pisałam)
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.