|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zespół na wesele
Hej!
Jestem w trakcie przygotowań do ślubu i mam pytanko: czy macie jakieś namiary na dobry zespół muzyczny na wesele. Nie chce typowych dla wesel grajków w stylu disco polo. Chodzi mi o zespół żywiolowy, z perkusją. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół na wesele
Cytat:
![]() Ostatnio jednak doszlismy do wniosku z TZ ze lepiej bedzie wziasc dj-a. Placisz za jedna osobe, puszcza orginaly, z poprawinami to 1000zl. Ostatnio przegladalam jedno wesle i akurat trafilam na utwor Myslovitz (moj ulubiony zespol) i szczena w dol....ten zespol wzial orginalna muzyke i tylko wokal byl tego grajka z kapeli weselnej :/ tak dzisiaj graja....maja juz wczensiej ponagrywane piosenki a pozniej udaja ze graja. Ciezko cos znalezc.
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja chyba jednak nie wyobrażam sobie mojego wesela bez zespołu na żywo. DJ z jednej strony jest dobrym rozwiązaniem bo puszcza ulubione kawałki i w wersjach oryginalnych. Z drugiej strony DJ'a można posłuchać na każdej imprezie ( zawsze można w przerwach gry zespołu puszczać jakąś nagraną wczesniej płytkę ze swoją muzyką
![]() Myślę, że zespół na weselu wiele wnosi - muzyka na żywo mimo wszystko inaczej brzmi ![]() Hmm...tak ładnie sobie tu piszę a nie wiadomo czy znajdę taki zespół ![]() Dziś zaczynam poszukiwania... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Eld, skąd jesteś?
Mogę Ci polecić zespół z woj. mazowieckiego - http://republika.pl/kapelanawesela/ Kiedy szukaliśmy zespołu na nasze wesele, to byliśmy na ich próbie. Zespół naprawdę na poziomie, nie żadne "baja-bongo". Perkusja, gitara basowa.
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam jeszcze jeden zespól na oku...ale zdam relację jak ich posłucham.Dzięki Wam za adresiki stronek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja z czystym sumieniem polecam zespół Camel (http://www.camel.panam.pl). We wrześniu grali na naszym weselu i wszyscy obecni bawili się świetnie, co w dużej mierze było zasługą orkierstry. Grają bardzoprofesjonalnie, mają szeroki repertuar. Specjalnie dla nas nauczyli się walca ze "Skrzpyka na dachu", którego zadedykowaliśmy Rodzicom. Po prostu są super. Dodatkowo Pani skrzypaczka zagrała nam w kościele. Wyszło genialnie. Naprawdę polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Imprezę poprowadzili kapitalnie do tej pory wszyscy ich wspominają i show jakie zrobili ![]() a w sobotę graja w Piasecznie ![]() Miłego słuchania, naprawdę warto
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tzn. jakiego typu show? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Eld nie zdradze wszystkiego bo nie będzie niespodzianki, nam np oczepiny zrobili a'la kabaret ani mru mru, otwarcie hipermarketu
![]() Uwierz mi z nimi nie mozna sie żle bawić, rozweselą i rozbawią wszystkich-nawet moja babcia tańczyła ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Polecam Neutrino, pełen profezjonalizm, wszystko do ustalenia.
http://www.neutrino.net.pl/ Pozdrawiam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Jak juz jestesmy przy tym temacie to moze ktos by mi polecil jakis fajny zespol z Krakowa please
![]() mieszkam w niemczech i nie za bardzo mi to szukanie zespolu w polsce wychodzi dlatego chcialam was o porady poprosic serdecznie pozdrawiam
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Czy ktoś słyszał na zywo lub mial doczynienia z zespołem MoDeM z Chelma? Prosze o opinie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Co do Krakowa, to my na naszym weselu będziemy mieć Route 66.
Troche rockowy zespół, ale i też zagraja coś dla starszego ucha ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.