|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Pomocy 6 rocznica - jak ją uczcić!
Dziewczyny potrzebuję pomocy! Za 2 miesiące mam z moim chłopakiem 6-rocznicę, chciałabym uczcić to w jakiś wyjątkowy sposób, tylko brakuje mi inspiracji. Macie może jakieś pomysły? Domyślam się, że w tym wyjątkowym dniu "on" poprosi mnie o rękę i nie wiem sama jak to zorganizować, żeby było dobrze. Będziemy mieli sobotę i niedzielę na świętowanie. Z góry dziękuję za pomoc! Liczę na waszą oryginalność i pomysłowość.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomocy 6 rocznica - jak ją uczcić!
zaraz zaraz, wiesz ze chłopak Ci się oświadczy i chcesz to sama zorganizować?
![]() daj chłopakowi się wykazać
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
domyślam się, że może to zrobić właśnie tego dnia, ale nie mam pewności dlatego wolałabym mieć jakąś niespodziankę przygotowaną
taki plan B
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
A skąd przeczucie, że akurat się oświadczy wtedy? ;> Coś wspominał, rozmawialiście?
Jeśli tak ma wyglądać ten dzień to raczej on zadba o całokształt
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie trochę dziwne jest proszenie o pomoc w organizacji swoich wlasnych zaręczyn obcych ludzi. Moze chlopaka zapytaj czy ma na cos ochotę ? a może zapytaj czy wogóle pamieta o tym.
Nie wierzysz w niego, ze przygotowujesz plan B ? p.s skoro masz problemz 6 rocznica to co będzie z 10-15-20 ? jesli oczywiscie on się oswiadczy
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
Dziewczyna PODEJRZEWA, że w ten dzień może jej się oświadczyć, ale pewna nie jest. Wiele dziewczyn do końca nie wie, kiedy ma nastąpić "ten" dzień, co całym sercem popieram. Pyta więc, co można robić w swoją tak już poważną rocznicę, gdyby się jednak - czego Ci Autorko nie życzę - nieco rozczarowała w kwestii oświadczyn.
Ja proponuje wyjazd na weekend. Możesz sprawdzić, czy facet coś zaplanował w prosty sposób: Najzwyczajniej w świecie zapytaj co myśli o wyjeździe gdzieś z okazji rocznicy. Może odpowie, że on ma już inny pomysł
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Chodzi o to, że będziemy mieli dla siebie dwa wolne dni i chodzi mi o zorganizowanie jednego z tych dni, może wyraziłam się mało precyzyjnie
Macie jakiś ciekawy pomysł? Nie proszę nikogo o zorganizowanie zaręczyn ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
na grouponie są takie weekendy romantyczne, może coś z tego wybierzesz?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
no ale po co planujesz?skoro on chce ci się oświadczyć to na pewno to zaplanował a ty mu tylko plany popsujesz.
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
|
#12 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
A może powtórzenie Waszej pierwszej randki. Być może już nie ma tej kawiarni czy dyskoteki w której szaleliście do białego rana, ale warto udać się w to samo miejsce, pośmiać się, powspominać.Miłym pomysłem jest też gra we wzajemne spełnianie swoich życzeń, czy wypisywanie kilkunastu najwspanialszych cech Twojego chłopaka, a Jego Twoich .
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Wyjazd jak najbardziej
teraz wizażanki będą czekać 2 miesiące, aby się dowiedzieć "oświadczył się?" trzymam kciuki, żeby rocznica się udała
|
|
#15 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niedługo po rocznicy zbliżała się rocznica naszego pierwszego wyjazdu weekendowego w góry - także piąta. Świetnie się zgrało, bo 5 lat wcześniej w tym terminie, także było to w piątek-sobotę-niedzielę. Zrobiłam to co 5 lat temu: "no to co robimy w weekend? może w góry?" Nie zapomnę nigdy jego miny Spakowaliśmy się i ani się nie obejrzeliśmy a byliśmy już na miejscu. Minęła sobota - był wieczór, wyszedł do sklepu po coś na kolacje (5 lat temu było identycznie ). Wrócił, rozpakował zakupy, ja byłam w łazience, szykowałam się na nocne wyjście. Jak wyszłam w pokoju przy kominku czekał na mnie z bukietem róż i się oświadczył. Zamurowało mnie, bo tego się nie spodziewałam Więc fajnie jest coś samemu zaplanować, bo u nas np. wyszło tak, że moja niespodzianka okazała się świetnym tłem do niespodzianki męża. Złośliwi powiedzą że poszedł na łatwiznę, ale wszystko idealnie się zgrało, pasowało do siebie i nie mogliśmy sobie inaczej tego wymarzyć. O tyle był to szok, bo myślałam, że to ja go zaskoczę, a tu proszę
|
|
|
|
#16 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może przypomnij sobie co robiliście tego dnia w którym zaczynaliście Wasz związek? My mamy z TŻ taką książkę i w rocznice losujemy miejsce do którego pojedziemy w wakacje. Taki rytuał Skoro lubicie szalone wyjazdy może też kup TŻ taki atlas pięknych miejsc? Polecam też tajski masaż dla dwojga/ striptiz lub jakiś taniec (ja zawsze się upijam przed i wtedy wychodzi mi idealnie) z uwzględnieniem bielizny specjalnie kupionej na Waszą rocznicę/ naukę tańca z instruktorem na komputerze/ degustacje win/ fondue czekoladowe .. Opcji jest wiele. Zachowuj się tak jakbyś nie czuła, że on ma Ci się oświadczyć, ale mniej w zanadrzu jakieś fajne atrakcje z których można zrezygnować
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
A nie możecie zorganizować czegoś wspólnie? Przecież to wasza wspólna rocznica, dlaczego Ty masz ją organizować? To nie jego urodziny. Ty też masz święto
|
|
#18 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
piwiarnia z czerwoną tapetą przesiąknięta zapachem hot-dogów... Masakra! zdarza się jednak czasem, że jak nie mamy pomysłu na rocznice, odtwarzamy właśnie ten dzień mimo, że teraz mimowolnie bym tam nie poszła, idziemy sobie powspominać początki.Bardzo ciekawe z tą książką to jakaś konkretna jest, czy co wam wpadnie w ręce bierzecie?
|
|
|
|
#19 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#20 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co rok odwieczny dylemat... gdzie jedziemy? i co dwa lata zostajemy w domu
|
|
|
|
#21 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I rok na poszukanie tanich lotów/dojazdów/noclegów i odłożeniu kaski.
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie trzeba siedzieć i myśleć, bo jak za dużo się człowiek zastanawia można przekombinować
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.

taki plan B