|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wozka dla lalek, płaskich oficerek 40,Emolientów, czarnej kredki oraz... listopad
Dla córeczki:
= niewiele używane butki na dziewczynkę 25/26/27, wyłącznie na wąska stópkę!!! wszelakie: adidaski, kozaczki, gumiaczki ![]() = ładny i na czasie ciuszek od 98 w górę = Płaszczyk przeciwdeszczowy, kalosze, (jak)nowe rajstopy, ocieplane spodnie, czapeczki, pidżamka = (jak) nowe zabawki edukacyjne, szkatułki na skarby, Barbie/kucyki Pony z akcesoriami = za WIELOFUNKCYJNY WÓZEK DLA LALEK ODDAM NA PRAWDĘ DUŻO!!! Dla mnie: = buty - płaskie lub na obcasie ok. 10 cm ... baleriny, botki, sandały, kozaczki... rozmiar 40 - wkładka 26 = ZA CZARNE WYSOKIE MUSZKIETERKI ODDAM DUŻO !!! = płaszcz zimowy, ciekawy jakiś, niewiele a najlepiej wcale nie używany = ciuchy 38, naturalne, lekkie, byle nie sprzed kilku w porywach do kilkunastu lat ![]() = torebkę dużą, jasną i przestrzenną ![]() = biustonosz konkretny, najlepiej Triumph 75 B = elegancką spódnicę nad kolanko (nie mini) czarną, beżową, popielatą Kosmetyki: = wszelkie cuda kąpielowe = podkłady jasny beż (min.) średnia półka = antyperspiranty, tampony, mydła, płyny do higieny intymnej, pasty do zębów, etc = NOWĄ CZARNĄ KREDKĘ DO OCZU (kajal!) = EMOLIENTY DO KAPIELI W zamian to co w wątkach + chęci do pogrzebania poza ;-)
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wozka dla lalek, płaskich oficerek 40,Emolientów, czarnej kredki oraz... listop
U mnie czarna kredka jumbo z Inglota-użyta góra trzy razy, nie widać zużycia.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wozka dla lalek, płaskich oficerek 40,Emolientów, czarnej kredki oraz... listop
ja mam sandały i sportowe balerinki
![]() jestem chętna na Twoją broszkę :P
![]() |
#6 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
ja mam całą masę zestawów Pony na zbyciu...
w wątku fotki większych kucyków klik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() To wszystko co wymieniłaś to znacznie za dużo za flaszeczkę, nawet jeśli dorzuciłabyś kredkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.