![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Scent Bar XLV
Zapraszam wszystkich do kolejnej odsłony najpopularniejszego wątku na perfumach
![]() Jednocześnie informuję, że streszczenia w moim wykonaniu nie będzie ![]() Streszczeń spuodzony przez Ewusię ![]() Rejcz – zakupiła wetlookowe legginsy ku uciesze swojej i panów z centrum handlowego ![]() Winteria – walczy dzielnie ze swoim niepokornym kręgosłupem ![]() Gryx – w tej części zapisał się w historii Baru wydarzeniem na skalę ogólnoświatową, a mianowicie uzyskaniem po latach wielu ciężkich i żmudnych tytułu naukowego magazyniera ![]() Mić – być może wyda książkę „faszyn wiktim na polskich dróżkach” oraz jak zawsze rzuca trafnym linkiem na każdą okazję ![]() Spoo – szczęśliwie wróciła pijanym autobusem ze spektaklu o Nataszce, ma rozkminy dotyczące bielizny nocnej oraz z własnej nieprzymuszonej woli dłubie z Didką w kasztanach i żołędziach Mursz – co jakiś czas nieszczęśliwie natyka się na pułapki zastawione przez swoje własne osobiste koty, a swego czasu dała sobie przekłuć uszy ortopedzie ![]() Tru – przechowuje w domu dojrzewającą, czerwoną farbę, oferuje nocleg w Krk nocnym podróżnym i nie lubi gruzińskich frytek ![]() Polly – jej przeklęte moce zataczają coraz szersze kręgi, na szczęście nie udało jej się doprowadzić do zrównania z ziemią Tatr, cóż w’ll see w następnym sezonie ![]() Pinia – ostatnio ogarnęła Ją fala nienawiści do błyszczyków, w wolnych chwilach rozmraża szpinak suszarką oraz wrzuca kosmetyki do kajbla ![]() Flo – przez dłuższy czas walczyła ze szpitalną rzeczywistością, zakupiła malinowe buty co nie świadczy jednak jeszcze o tym że jest faszyn wiktimem ![]() Szatą – bezskutecznie próbowała piec bezy oraz przyznała się do gadania przez sen Gnacik – widziała Michau Szpakau aczkolwiek foty nie zrobiła, na co dzień wstaje o nieludzkich porach, przez co przez pierwszą połowę dnia diagnozuje przez sen Marchewkowa – siebie przemilczę ![]() Ves – ostatnio zachorzała na gardło ale nie poddaje się i nadal pichci, poza tym widziała dwa wictimy ale zupełnie nie faszyn Lucho – twierdzi że jest trzeźwiutki i polepsza mu się we robocie Taki – chciał żeby ktoś za niego odrobił zadanie domowe, niestety chętnych nie było Red – jest strasznym brudasem bo nie myje zardoli ![]() Skarbik – chce urządzić przedpokój ale ma syndrom Polly, niechcąco wygrała flaszkę oraz zachorzała wraz z Didką ![]() Teziak – dramatycznie rzadko machał znad jedzenia, za to nadal pała miłością do dentystów oraz ostatnio dodatkowo także do swojej nowej pracy Maja – ostatnio ubrała się tak że się gapili, poza tym poleca filmy i wypatruje ciuchów z NL Tricolor – często nadrabiała bar oraz zastanawiała się nad optymalną częstotliwością farbowania włosów Kamena – przeżyła wizytę rodzicielską i poleca jogę jako lek na całe zło Betty - była tu i tam, gdzie między innymi wprowadzała chłopa w świat perfum, a później cudem przeszła przez kontrolę na lotnisku Melk – tradycyjnie machała znad jedzenia oraz zrobiła studęckie zakupy w NL Madziczka – zapijała Sałatę winem, chociaż co niektórzy wyraźnie sugerowali, że Sałatę wyłącznie piwem winno się traktować ![]() Sabb – spożyła niepokojąco dużo słoików Nutelli ![]() Katty - dręczy kuriera psim żarciem oraz miała ucho przekłute na ziemniaku Ju – planuje w swojej pracowni wraz z mężem założyć wytwórnię perfum, niezrażona faktem, że może wyjść dryndus ![]() Aileen – ma sprzątającego i gotującego chuopa, oraz twierdzi że pracowała, jednak nie może tego uwodnić ![]() Karkki – dawno się nie pojawiała, ale widziano Ją na zlocie wiec jest szansa że wróci soon ![]() Roz – walczyła z niespodziewanym remontem i awarią kompa, stąd pojawiała się niezbyt często Eenax – pojawiła się kilka razy głównie machając znad napojów W poprzedniej części udział wzięli także: edytapa68, anastazjaaa2, cbr , agnes_bdg , charlie charlie , Suarti , EauDeParfum , Bellatrix , Rose_23 Edytowane przez 5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 Czas edycji: 2012-10-22 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLV
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37170103]
Jednocześnie informuję, że streszczenia w moim wykonaniu nie będzie ![]() Olać streszczenia ![]() ![]() arabskie robaczki! ![]() ![]() i jak oni te robaczki czytają! h-h-kh-kh Allah akhbar ![]() Branoc ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-10-20 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37170103]Zapraszam wszystkich do kolejnej odsłony najpopularniejszego wątku na perfumach
![]() Jednocześnie informuję, że streszczenia w moim wykonaniu nie będzie ![]() no to ja też nie piszę, a zaczęłam... ![]() wakacje się skończyły, tradycji musi stać się zadość ![]()
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Uff, a już mi Bella dała prikaz założenia Baru
![]() No dobra, chyba czas spać ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37170214]Napisać możesz
![]() ![]() pfff.... już pisałam, nie jedno ![]() jak będę otwierać Bar, to wtedy napiszę, o ![]()
#7 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() Znad tostów z salami ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
swoją drogą niespodziewane pw od moderatora może przyprawić o lekki zawał
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
To ja :)
|
Win, dobrze, że na prochach jesteś, inaczej zawał murowany
![]() Macham znad swojej pierwszej w życiu zupy dyniowej -oooostra jest!!! Mrrrr ![]()
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobry temu Baru ![]() coś tak czułam ze zanim wrócę będzie nowy Bar ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 | ||||||||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Pozdrawiam Edytę ![]() |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
|
No więc właśnie ja też, jestem zatem zaskoczona podwójnie
![]()
#15 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Byłeś, tylko prawie zawsze pijany ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
|
Cytat:
![]() Khaltat Al Khasa Maa Arwaak for Her Maa Arwaak for Him Tasmeem Women Kun Mukthalifan Men I jeszcze, jak już byłam zalogowana, wyskoczył mi popap i dostałam rabat ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam pozdrowić wszystkich
![]() ![]() ![]() Ale to jedna z tych rzeczy, które lepiej mieć niż nie mieć także ten tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() coś nie bywa ostatnio ![]() a dopytując można dostać odpowiedź, że się nie czytało uważnie ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37170316]To następną razą się wykażesz ![]() [/QUOTE] napiszę kiedy zechcę i będę miała czas ![]() ![]() zwłaszcza pierwsza czynność mnie intryguje w Twoim wykonaniu ![]() Cytat:
![]() zaczęłam właśnie od Ciebie i Twojego nowego tytułu to było takie wzruszające ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- u chuopa też zimują, całe mnóstwo niektóre ponoć gryzą ale i tak je przygarnia i nazywa 'zimowymi amuletami' ![]() a u mnie nawet pajączka nie ma ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Nie biedron, ostatnio widziałam taką
http://img519.imageshack.us/img519/1...ronuchacb2.png ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | ||||||
BAN stały
|
Pfff! Doprawdy dobre sobie
![]() Tak w ogóle to dzisiaj mój pierwszy od nie-pamiętam-kiedy sobotni wieczór spędzany przed kompem ![]() Tych azjatyckich, gryzących? U nas też, no ale mimo wszystko nie tyle, co much ![]() Cytat:
![]() Przyznaj się, podczytywałaś cały czas ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak sobie właśnie dzisiaj o Niej myślałem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
I właśnie dlatego napisz
![]() No nie, popsuli Betty, co za człowieki no ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Piers do przodu
|
![]() ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37171137] ![]() Miało być "mam" ![]() C'nie? ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#30 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj i dziś rano.. może Ją przyciągniemy myślami ![]() Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.