|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Siłownia.
Postanowilam,ze zapisze sie na silownie.Zalezy mi,zeby spalic tluszczyk z brzucha,wyrzezbic ramiona,brzuch i nogi.Nie mam nadwagi,nie chce bardzo chudnac wagowo tylko lepiej wygladac.Niestety w godzinach porannych w ktorych tylko mam czas chodzic na silownie nie ma trenera.
Mozecie mi doradzic od czego zaczac cwiczenia ? Jakies przykladowe serie roznych cwiczen zebym sie tak nie krzatala po sali nie wiedzac co ze soba zrobic ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Siłownia.
http://www.sfd.pl/-t803543.html
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Wydaje mi się, że na stronie www.fitnow.pl znajdziesz wiele ciekawych wskazówek chcąc rozpocząć swoją przygodę z siłownią
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
zanim zaczniesz ćwiczyć powinnaś poprosić instruktora, żeby ułożył ci program dopasowany do twoich celów, w końcu po to tam jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Najważniejsze to żeby się nie poddać i być systematycznym. Zaleca się trening min. 3 razy w tygodniu i najlepiej dobrany w taki sposób, aby każdego dnia ćwiczyć inne partie mięśni. Efekty naprawdę są szybko widoczne. Powodzenia!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
Co do twojego pytania to polecam teraz przez 3-4 tygodnie zrobić trening ogólnorozwojowy, a dopiero potem skupić się na konkretnych partiach mięśni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.