|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Wolność na obozach.
Chyba każdy się zgodzi że luzy na obozach to temat rzeka
Jak było u Was i z jakiego biura jechaliście? Zasypuję pytaniami w różnych wątkach, ale bardzo zależy mi na odpowiedzi
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wolność na obozach.
W jakim sensie luzy?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Jak chcesz 'luzy' to jedź na wczasy.
To nie zależy od biura z którym jedziesz a od opiekunów jacy Ci się trafią na turnusie. Przykład. 3 lata temu byłam w Lloret de mar , miałam 19 letnią opiekunkę , która pozwalała nam na wszystko, nie czułam się jakbym była na obozie , piła z nami i imprezowała , nawet na noc nie wracałam do hotelu. Rok później pojechałam w to samo miejsce , do tego samego hotelu , z tym samym biurem i opiekun był straaaszny , nie pozwalał na nic dosłownie. Czułam się jakbym była zamknięta w klatce , gdyż wiedziałam że na zewnątrz rozgrywa się szalone nocne życie którego ja nie mogłam 'zasmakować' 2 raz , mimo że miałam 18 lat ! Więc tak jak mówię , zależy wszystko od szczęścia. |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Ja po raz drugi w tym roku jade z biura Olimp. Ostatnich wakacji nie zapomne nigdy w zyciu <3 Moi znajomi byli rowniez kilkakrotnie z tego samego biura na obozach, i zawsze swietnie sie dogadywali z opiekunami
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Ja byłam z almaturu. U mnie było nie najgorzej z opiekunami, pozwalali nam wychodzić do sklepów czy na miasto bez nich, ale za to w nocy sprawdzali czy śpimy, a najgorzej było na dyskotekach - jeśli zobaczyli jakąś dziewczynę z chłopakiem całujących się to maaasakra ;>
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.

Jak było u Was i z jakiego biura jechaliście?