|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Podniesienie brwi u b.młodej osoby, jaką metodą??
Tak jak w temacie. Mam 20 lat i opadające brwi, wyglądam jakbym wiecznie była rozzłoszczona...
Jaka metoda byłaby najlepsza aby podnieść brwi?? Nici liftujące/botox... ??
I am sick and tired of being afraid staram się przychwycić na gorącym uczynku- czas The reason i hold on i need this hole gone- funny you're the broken one but I'm the only one who needed saving Edytowane przez Isavele Czas edycji: 2013-08-12 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Podniesienie brwi u b.młodej osoby, jaką metodą??
na początek dobry krem i endorfiny
![]() a tak serio to tez miałam opadające brwi, tak, że nie było widać górnych powiek (nie przesadzam) ! nie wiem co się zmieniło jakoś wyraźnie od tego czasu ale już tak nie mam. Regularnie stosuję normalne domowe oczyszczanie twarzy (tonik!), używam kremu nawilżającego, jem w miarę racjonalnie (sporo warzyw), piję min. 2 litry wody dziennie, ćwiczę min 4 razy w tygodniu na siłowni. nie wiem co może jeszcze mieć znaczenie... no poza tym że jestem w zdrowym związku i moje życie układa się dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
???
Edytowane przez comablack89 Czas edycji: 2014-11-17 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A moze wystarczy ich inna regulacja i henna?sama sie nimi opiekujesz czy byłaś u kosmetyczki?
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
???
Edytowane przez comablack89 Czas edycji: 2014-11-17 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
wstaw fote, najczesciej takie brwi to efekt złej depilacji, jak nie chcesz tu, to na priva,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Polecam wspomniany botox. Sama co jakis czas unosze ta metodą brwi u swojej lekarki. Tylko tak jak wspomniała kolezanka, botox musi byc umiejetnie podany wiec szukaj dobrego lekarza. Jesli jestes z Krakowa to polecam dr Joanne Sulowicz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja też zawsze narzekałam na opadające brwi i powieki, mój chłopak miał już tego dość czasem, ale to na prawdę okropne uczucie, często czuję ciężar opadającej na moje oczy skóry, nie jest to fajne. Myślałam również o jakimś zabiegu, ale stwierdzam, że jestem na to za młoda i sądzę, że przyjdzie na to jeszcze czas.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.