|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pierwsze spotkanie i co dalej....
Więc... poznałam chłopaka przez internet. Spotkałąm się z nim w poniedziałek. Świetnie nam się rozmawiało, nie czułam presji. BYł bardzo miły, nie nachalny, ani nie zboczony. Wyglądał jak wyglądal, ale mi podpasował i nie czułam się skrepowana. Odwiózł mnie pod dom. Nie całowaliśmy się, tylko pocałował mnie w policzek. Jak tylko dojechał do domu, napisał do mnie. Rozmawialiśmy do późna. Jednak czar prysł. Dzisiaj nie odezwał się wogóle. Nie napisał, ani nie zadzwonił. Na portalu, na którym się poznaliśmy był dzisiaj, czyli nie jest zajęty. Dlaczego nie pisze? O co chodzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pierwsze spotkanie i co dalej....
moze sprawdza Ciebie czy Ty moze napiszesz pierwsza?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
A nie możesz teraz Ty napisać? On pisał po spotkaniu, może chce sprawdzić, czy Ty masz ochotę na dalszy kontakt?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Boże, byliście na 1 (JEDNYM) spotkaniu, na którym sobie miło porozmawialiście, a Ty już umierasz, bo nie zaczął z Tobą obowiązkowej rozmowy następnego dnia? A może jednak był zajęty? A może akurat nie chciało mu się z nikim gadać albo nie miał pomysłu o czym może porozmawiać? A może chciał, ale bał się, że wyjdzie na mięczaka? Jeeez... jak ja się z kimś umawiam, to wystarczy mi kontakt raz na kilka dni, głównie w formie zapytania o następne spotkanie. Każdy ma swoją szkołę, pracę, inne obowiązki i swoje życie, po jednej randce koleś nie powinien nawet Cię osaczać, jakbyście już praktycznie byli parą i musieli wymieniać między sobą smski codziennie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Co Ci szkodzi napisać do niego? Przekonasz się wówczas, czy on chce kontynuować tą znajomość.
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ciekawa jestem, ile związków, które miały szansę w ogóle się nie zaczęło przez takie rozterki. Może on siedzi i myśli tak samo?
![]() |
#10 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Przeczytałam to i SZOOOOOOOK..! ![]() Miałam dokładnie taką samą sytuacje ponad rok temu.. Tak samo poznałam sie z Nim przez neta.. Rowniez sie spotkalismy.. Tak samo sie zachowywał jak ten Twój.. No i ten buziak w policzek.. Jak dojechał do domu to równiez do mnie napisał.. Później tez długo pisalismy.. Tylko że do mnie odezwał sie nastepnego dnia rano jak jechal do pracy, a pozniej wieczorem po pracy bo On strasznie duzo pracował.. Czasami sie udało, że pisalismy rowniez jak był w pracy ale tylko wtedy jak miał mało zleceń.. Hmm.. Może to ten sam facet..? ;O A na jakim poratlu sie z Nim poznałas..? Myślę, że teraz Ty powinnaś sie do Niego odezwać.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.