|
|||||||
| Notka |
|
| Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Sukienka na szydełku
Dziewczyny pomocy! Znalazłam prześliczną sukienkę. Już ją prawie zrobiłam, ale niestety nie wychodzi mi falbana. Czy możecie mi pomóc w tej materii???
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sukienka na szydełku
Cześć, chyba już widziałam wątek z szydełkiem w tle, poszukaj w hobby, myślę, że tam uzyskasz odpowiedź.
pozdrawiam. Sukienka prześliczna, wielka szkoda że nie umiem szydełkować ![]() Powodzenia! |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Nie wyszło mi dokładnie tak jak chciałam, ale skończyłam
Jak się Wam podoba???
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo ładna sukienka- świetnie zrobiona i dobrze się w niej prezentujesz
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
podoba się
gratuluję wytrwałości
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Droga anka25251,
gratuluję wytrwałości , ale szczerze mówiąc niekorzystnie wyglądasz w tej kreacji Jeżeli nadal masz takie rozmiary to przerzuć się na inny fason bo ta wersja jest bardziej na zwiewną, filigranową kobietkę... Właściwie wszystkie dzianinki (szydełkowe czy druciane) raczej pogrubiają a te z dziurami szczególnie... Chyba żebyś zrobiła to w tym samym kolorze co podszewka...Pozdrawiam serdecznie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.

Jak się Wam podoba???
gratuluję wytrwałości

Jeżeli nadal masz takie rozmiary to przerzuć się na inny fason bo ta wersja jest bardziej na zwiewną, filigranową kobietkę... Właściwie wszystkie dzianinki (szydełkowe czy druciane) raczej pogrubiają a te z dziurami szczególnie... Chyba żebyś zrobiła to w tym samym kolorze co podszewka...