|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 | |
Zakorzenienie
|
![]() Nasze wczasy i podróżowanie! Kraj-miasto-nocleg-cena: zbiorczyWątek założony dla inspiracji, pomocy, wsparcia dla osób, które podróżują: indywiadualnie organizując wyjazd albo z biurami podróży. Dzielimy się informacjami o tanich wycieczkach (last minute, first minute), tanich biletach, polecanych noclegach i miejscach wartych odwiedzenia. Myślę, że pomoże to wielu z nas ![]() Szukamy....odpowiedzi na pytanie: Cytat:
![]() czas: sierpień - wrzesień 2013 gdzie: Malta nocleg: airnb (od 1600 zł za 7 dni/2os) bilety: ok 1200 zł / 2 strony z Wrocławia (rynair) lub: czas: sierpień - wrzesień 2013 gdzie: Kreta - Chania nocleg: /wciąż szukam/ bilety: /wciąż szukam/ - uzupełnię jak znajdę ![]()
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 03.2018: Pasjonatka Fotografii ![]() FB: ARIKA - Fotografia Edytowane przez Friese Czas edycji: 2013-07-08 o 12:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze wczasy i podróżowanie! Kraj-miasto-nocleg-cena: zbiorczy
Super pomysł na wątek
![]() Jeśli chodzi o tanie loty to polecam stronkę www.fly4free.pl Tanie bilety autokarowe: www.polskibus.com www.simpleexpress.eu/pl
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Friese, na Kretę polecisz Francą z Wrocka. Patrzyłam na ceny i np. 30 sierpnia - 9 września w obie strony 0k. 1000 zł bez bagażu. Nawet z bagażem nie było by tragedii. Ja bym chyba jednak trochę poczekała, może trochę obniżą ceny.
Ja dziś może przedstawię moją opcję wyjazdu, jak klepnę ostatnie bilety. Co ciekawe, wcale nie wyjdzie tak tanio, jak planowałam, ale to w końcu wycieczka objazdowa różnymi środkami lokomocji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Zgodnie z prośbą umieszczam także informacje tutaj odnośnie odbytej właśnie podróży do cudownego miejsca jakim jest Prowansja.
Jesteśmy po raz drugi w Prowansji na kempingu z francuską firmą kempingowa "Homair",https://www.facebook.com/homair.deutschland (byliśmy też z nimi nad Jeziorem Genewskim). Poprzedni kemping był w Cheval Blanc, ten jest w Cadenet. Oba stanowią dobre punkty do zwiedzania Prowansji Wynajmujemy na kempingu czteroosobowy mobilhome ( 2 sypialnie, aneks kuchenny ze wszystkimi naczyniami, lodówką, mikrofalówką). Jesteśmy tu od 30. 06 do 12.07- koszt wynajęcia przyczepy w tym czasie to 3200. Cena jest uzależniona od terminu- od połowy sierpnia ceny ceny zdecydowanie maleją. Przyjechaliśmy tu samochodem- ok. 1900 km. Aktualna cena paliwa we Francji to - przy autostradzie1.7 E Koszty opłat na autostradzie dla auta osobowego od granicy niemieckiej do celu to ok. 55 euro . Objeżdżając okolicę zrobiliśmy jeszcze 1000 km. Zakupy robimy na targowiskach i w marketach (większość produktów 20-30% drożej niż w Polsce, ale są tez dużo tańsze, np. dobre wina ![]()
http://www.okruszkiwspomnien.pl/ -> mój blog o gotowaniu i podróżach. Serdecznie zapraszam ![]() Edytowane przez czojsi Czas edycji: 2013-07-12 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.