|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() KOCHANE WIZAŻANKI! znalazlam promocje golarki Gilette Venus:-)
Kochane, dzis wybralam sie na poszukiwanie golarki gilette Venus,a ze z reguly najtaniej jest w Rossmannie albo w Carrefourze
![]() ![]() ![]() aha, kupilam ten zestaw w carrefourze w CH Arkadia w Wwie,nie wiem czy jest on w innych Carrefourach. korzystajac z opkazji chcialabym sie dowiedziec czy mozna w naszym kochanym kraju (gdzie wiekszosc nowosci kosmetycznych dochodzi, coz, z lekkim poslizgiem) kupic juz Gilette Venus Divine? ponoc sa lepsze od 1szej wersji.ktos pisal chyba ze sa na Stadionie Xlecia w wwie i na allegro,a czy w sklepach tez? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: KOCHANE WIZAŻANKI! znalazlam promocje golarki Gilette Venus:-)
Ja kiedys w Naturze kupilam golarke Venus w komplecie z żelem i dodatkowym ostrzem (w sumie 2 ostrza) za 40,99zl wiec to chyba nie jest promocja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
W Rossmannie tez była taka promocja, tylko w jeszcze innej kombinacji - 4 ostrza + żel Do golenia i także za niecałe 40zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ale to wlasnie cale halo o ostrza bo one sa najdrozsze wiec 5 ostrzy+golarka to niedrogo!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Rossmanie jest teraz taka promocja ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ta promocja już trochę trwa. Ja kupiłam w lipcu zestaw golarka (z 2 ostrzami) plus pianka, z tym, że zaufałam kuszącej nazwie Flower Passion (czy jakoś tak, nie chce mi się ruszyć i sprawdzić), i niestety zapach mi zupełnie nie odpowiada.
Za to wypatrzyłam ostatnio nowe "dziecko" Gilette - piankę do golenia waniliową (sic!) i sensitive. Największe nadzieje pokładam w tej ostatniej, może jej zapach nie będzie zabijał. A co do zestawów - są jeszcze dostępne w Carrefour w CH Reduta (stolica, of course) i kosztują po ok. 37 zł.
było, minęło. Edytowane przez hybris Czas edycji: 2005-09-01 o 07:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja dostałam mały prezencik gdy mój braciszek z Niemiec wrócił. Dał mi zestaw: maszynka gilette venus + 2 kremy do golenia satin care. A zapłacił za to tlyko 4 EURO( jakies 20 zł) Opłacało się no nie??
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ja tez kupiłam własnie ale nie wiedziałam nawet że to taka duża promocja, kupiłam maszynke +pianka do golenia
szkoda że nie było tego zestawu maszynka +4 ostrza gratis
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.