|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kupno domu - ile realnie można zbić z ceny?
Witam serdecznie,
Jestem na etapie poszukiwania domu. Znalazłam jeden i jestem skłonna go kupić, ale cena jest moim zdaniem trochę za wysoka. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Ile udało się Wam zbić z ceny i ile "wypada" zaproponować, aby każdy był zadowolony? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupno domu - ile realnie można zbić z ceny?
Ile można zbić dużo zależy od tego gdzie ten dom stoi, ile jest wart obiektywnie, w jakim jest stanie, ile jest na rynku, na ile sprzedający potrzebuje pieniędzy ... jeden właściciel nie spuści nawet złotówki ba obrazi się na propozycję z innym spokojnie utargujesz 50tysięcy ot kwestia wyczucia.
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Właśnie o to chodzi, że lokalizacja jest taka, że bez samochodu ani rusz (choć dla nas to nie problem ![]() http://brzeszcze.nieruchomosci-onlin.../18040199.html. Dopiero za kilka dni będę go oglądać dokładnie, więc dopiero wtedy będę mogła coś więcej powiedzieć, ale na pierwszy rzut oka stan jest bardzo dobry. Na rynku jest dopiero od kilku dni i w porównaniu z innymi ofertami z naszej okolicy jest "perełką". Właściciele (niestety ![]() ![]() Ile jest wart obiektywnie, tego nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS> Jak długo sprzedają, jakie okolica ma wady i jak bardzo sprzedającym zależy na pieniądzach dowiesz się dyskretnie podpytując sąsiadów.
![]() Edytowane przez Wisienki Czas edycji: 2017-03-13 o 09:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.