|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Kosmetyki - czerwiec.
Witam. Chętnie wymienię się zarówno na kosmetyki jak i ubrania.
Zapraszam również do wątku ciuchowego, gdzie wymieniam ubrania na kosmetyki. Poszukuję: - podkładów do jasnej i średniej cery - błyszczyki/szminki w odcieniach nude - perfumy, wody toaletowe, perfumowane - nowe tusze do rzęs - pielęgnacja włosów (szampony, odżywki, maski) - balsamy do ciała, pielęgnacja antycellulitowa - kremy do stóp - peelingi do twarzy, ciała - kremy do twarzy (nawilżające, do cery tłustej/mieszanej) - żele do mycia twarzy - toniki do twarzy - wszelka pięlęgnacja Zapraszam do wymiany! |
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Kosmetyki - czerwiec.
1)
Podkład Sleek, kolor 641. Użyty ok. 4 razy więc ubytek minimalny. 2) Bursztynowy krem natłuszczająco-regenerujący Vilcacora. Zostało jakieś 70% 3) Bronzer essence,zużycie to jakieś 10-15 %. 4) Perfumy Halle Berry bez kilka psików. 5) Błyszczyk max factor zostało 70%. może nawet więcej (Kolor 05, ten co na zdjęciu) 6) Kredka miss sporty, raz maźnięta na dłoni, kolor czarny. 7) Szminka Rimmel Kate Moss Lasting finish, użytwa z 3-4 razy, kolor 16 (przedostatnia ze zdjęcia) 8) Primer (podkład do oczu) Eye Spackle firmy Laura Geller ( do zakupu tylko w USA, bądź na stronie internetowej) Info ze strony producenta: Creamy and weightless, this eye primer is an ideal undercoat for both powder and cream eye shadow. The innovative formula works to make eye color glide on smoothly, look more vibrant, last longer, and stay truer. Film-forming polymers and arnica work to smooth the surface of the eyelids while helping to give eyes a fresher, brighter, more wide-awake look. From Laura Geller. Użyty dwa razy, więc praktycznie nowy. Cena to 25 dolarów. 9) Serum naprawcze Anew Avon, użyte 4-5 razy. Pojemność 30 ml, kosztuje ok 70-80 zł. Posiadam do niego pudełko. 10) Peeling solny Lawendowa Farma "Miętowy urwis", pojemność 150 g. Użyty raz, datę ważności miał do 20 maja, ale myślę że nic mu nie jest. |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki - czerwiec. Witam, to mój pierwszy wątek kosmetyczny.
Primer (podkład do oczu) Eye Spackle firmy Laura Geller
cos u mnie?
|
#6 |
|
:)
|
cos za serum naprawcze ??
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
zerkniesz do mnie?
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Jednak zrezygnuję, poczytałam trochę o tym produkcie http://www.makeupalley.com/product/s...?ItemID=113389 i jednak nie jest dla mnie, pozdrawiam!
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za halle berry>?
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
cos u mnie za perfumy ?
|
#12 |
|
perfumowe ADHD
|
możesz pokazać ten podkład sleek jaki to jest dokładnie kolor?
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.