|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Studia wieczorowe we Wrocławiu
Hej
![]() Jestem tegoroczną maturzystką i jak można zauważyć po tytule to mam parę pytań odnośnie studiów wieczorowych we Wrocławiu: otóż nie dostałam się na prawo dzienne ![]() "NOWA MATURA i STARA MATURA Przyjęcie na studia nastąpi na podstawie złożonych dokumentów.", natomiast na harmonogramie jest napisane, że dokumenty są przyjmowane od 28 do 30 lipca, dzwoniłam do sekretariatu, ale niestety nikt nie obiera, więc może któraś ze studentek może mi powiedzieć jak to wygląda? ![]() I zasadnicze pytanie: czy mam szanse dostania się na prawo wieczorowe? Edytowane przez f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e Czas edycji: 2010-07-16 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Studia wieczorowe we Wrocławiu
Moim zdaniem(na logikę) zanosisz komplet dokumentow i będa przyjmowac. I myslę, że się dostaniesz bo zazwyczaj na wieczorowe nie ma wielkich ilości studentów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Witam. Ja też startuje na wieczorowe prawo w tym roku.
Najpierw odpowiem na twoje zasadnicze pytanie: Nie masz szans... się nie dotać. A z ''dostawaniem się'' na wieczorowe prawo to jest tak że wszystko następuje później czyli 26 lipca ogłoszą wyniki na necie, od 28 lecimy z papierami czyli matury, podanie, zdjęcia, dowód i jakieś tam inne pierdoły. Potem wyslą ci liścik w którym powitają cię w gronie studentów. A i jeszcze najważniejsze... formalność taka tylko 6,5 K na konto UWr i to już chyba tyle ![]() Pozdrawiam i życzę szczęścia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Bardzo dziękuję za wyjaśnienie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Hej.
Mi też się nie udało dostać na stacjonarne i też będę próbowała na wieczorowych. Mam nadzieję że się zobaczymy ![]() A co do formalności, to mamy jeszcze czas, popatrz : http://prawo.uni.wroc.pl/sites/defau...%2C%20EKZ1.pdf I to będzie więcej niż 6000, wyniesie nas to 7300...ale chyba sie opłaca |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.