|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mój chłopak ciągle kłamie mnie w błachych sprawach
Witam drogie kobietki
![]() Nie wiem już co mam zrobić, łapię się każdej deski ratunku. Potrzebuję kilku cennych rad. Mam dopiero skończone 18 lat ale jestem z chłopakiem 4 lata. Jest on ode mnie starszy o 3. Kiedyś po roku bycia razem on zaczął mnie kłamać, wtedy nawet zdradzał, na pewno słownie. Rozumiem to, byłam młodziutka rodzice mnie krótko trzymali a chłopak chciał szaleć. Wtedy zaczął mnie okłamywać w wielu sprawach. Przez ostatnie 3 lata wiadomo, nie raz mnie zranił , ja go też. Ale ostatnio zrozumiałam jak go kocham, zaczęło mi na prawdę zależeć. Zawsze wypominałam mu w kłótniach jego wszystkie ''zdrady'' przestałam to robić, chociaż strasznie mnie to boli do tej pory. Źle się czuję w swoim ciele bo jemu (okazało się) podobają się jakies super laski. Ja taka nie jestem chociaż dla niego staram się być, ale przy okazji jestem dalej sobą i nie robię nic na co nie mam ochoty. Ale nie do tego zmierzam. Ostatnio w ogóle starałam się nie być prowokatorką kłótni, obiecaliśmy sobie, że on nie będzie mnie kłamał w różnych sprawach, ale ja muszę się zgadzać na wszystko i wszystko akceptować. Te rzeczy nie są złe, więc się zgodziłam. strasznie nie lubię kłamstwa. Ale on kłamie mnie w takich głupich rzeczach. Np mówi że oglądał film a grał w całą noc w grę. I po co mnie kłamie? Albo że zamówił wisiorek na który dałam mu kasę a tego nie zrobił.Codziennie mnie kłamie w takich głupotach. Kłócimy się o to, bo on ciągle zwala winę na mnie. Że to moja wina , że mnie kłamie. Święta nie jestem, ale wiem, ze zmieniłam się tak, że nie ma powodu mnie kłamać. Po ostatniej kłótni przez to że mnie okłamał nie odzywa sie już do mnie drugi dzień. Nie wiem co robić, kocham go, ale boję się ze skoro kłamie mnie w twarz z takimi sprawami to może kłamać i z wielkimi. Ostatnio mam wrażenie, że kiedy mi zaczęło zależeć to jemu nie... z jednej strony boję się ze go stracę, a z drugiej im robię więcej dla tego związku tym bardziej on ma mnie w dupie i mnie nie docenia. Jestem młoda i zastanawiam się, czy ja sobie nie marnuję przy nim życia? Czy może zamiast skupiać się na nim powinnam odpuscić a kto wie, na mojej drodze stanie ktoś inny i bedę mogła troszkę odpocząć i zająć się maturką i moimi zainteresowaniami? Kobietki, co myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mój chłopak ciągle kłamie mnie w błachych sprawach
Cytat:
![]() jasne jak słońce
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
O jeżu - nie MNIE KŁAMIE ale MI KŁAMIE - proszę
![]() ![]() Co do meritum - osobiście nie byłabym z takim, bo jak teraz kłamie z tyloma sprawami, to zapewne nie będzie miał oporów w przyszłości skłamać w poważniejszych sprawach. Poza tym, jaki sens ma ciągłe wypominanie w kłótniach kłamstw - to zawsze będzie dla Ciebie argument i po co Ci to? Wolałabym być sama niż z mitomanem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co przestałam czytać w połowie bo to co przeanalizowałam to jest coś strasznego, od razu skreśla ten związek i nie tylko samego chłopa. Beznadzieja, bezsens, nie wiem po co z nim jesteś i w imię czego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Facet idiota, szkoda Twojego czasu. Tak, marnujesz sobie z nim część życia, będziesz za kilka lat żałować.
I na litość lasu, nie ,,kłamie mnie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
nawet nie przeczytałam całości, bo już po kilku zdaniach zaczęłam się zastanawiać po co z nim jesteś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Jeśli facet ewidentnie nie żałuje swoich postępków a jeszcze o dziwo zrzuca winę na Ciebie, to coś tu jest nie w porządku. Czytając o tym, że zdarzały się w waszym związku jakieś tam zdrady(słowne(??wtf??)) mam wrażenie, że również bierzesz winę na siebie mówiąc, że Ciebie krótko trzymali rodzice, a on chciał poszaleć...
Jak chciał szaleć, to po co w ogóle się wiązał? ![]() Związek już trochę trwa, więc może mimo wszystko warto szczerze porozmawiać i wyjaśnić sobie trochę spraw, a jeśli on dalej będzie obwiniał Ciebie to sajonara. Jak on nie chce się poprawić, to do niczego go nie zmusisz ani prośbą, ani groźbą. ![]()
"(...) i poznacie Prawdę, a Prawda was wyzwoli." (J 8:32) 27.10.2006r. ![]() 9.09.2014r. ![]() 2016r. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Najlepiej by mi się czytało, jakby autorka pisała 'okłamuje mnie'
![]() Co do tego 'związku' to jedyne wyjście to dać sobie z nim spokój. ![]()
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
To musi być prowo. Mam nadzieję, że to prowo. Mam naprawdę ogromną nadzieję, że to prowo, bo jeżeli nie to ja nie wiem co się dzieje i gdzie jest rozum autorki wątku. O szacunku do samej siebie nawet nie wspomnę. Normalnie deprechy można dostać od czytania takich wątków.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
made in Wonderland
|
"On mnie kłamie a później obraża się za to, że mnie kłamał. Kobietki, co robić? Zająć się maturką?"
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Od 14 roku życia jesteś z kłamcą. Twoje życie, Twoje wybory i najfajniejsze być może lata gdy inni beztrosko bawią się życiem i uczą (
![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-07-25 o 00:39 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Kochasz ... ja rozumiem ... ale powiem Ci cos , co chcialabym uslyszec malac 18 lat (swoja droga , piekny wiek
![]() DAJ SOBIE Z NIM SPOKOJ !!! szkoda Twojego czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zmarnowałaś z kłamcą kilka najpiękniejszych lat swojego życia, które powinny być beztroskie i po prostu fajne. Chcesz marnować kolejne? Nie spodziewałabym się, że koleś się zmieni - a jak teraz kłamie w drobnych sprawach, to być może w przyszłości nie będzie mu przeszkadzało kłamać w problemach znaczących. Naprawdę chcesz być z kimś takim? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Znajdź sobie kogoś nieco starszego, może mniej przystojnego ale bardzo kochającego !!!
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że robisz sobie z nas jajeczka. Jeśli nie, to kopnij chłoptasia w zad i zajmij się na poważnie maturką, bo jest nad czym popracować.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Jesteś młoda, a osobiście nie byłabym z kimś, kto mnie kłamie. Bez sensu. Całe życie przed Tobą, baw się, szalej.
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Kłamie cię? No to straszne. Bardziej bym się przejmował tym, że nie umiesz mówić po polsku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Podsumowując - zajmij się maturką.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Odp: Mój chłopak ciągle kłamie mnie w błachych sprawach
Kłamie cię bo mu na to pozwalasz. Jakbyś go kopnęła w dupę po pierwszej takiej sutuacji, to by nie było tego tematu.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Zasługujesz na kogoś lepszego - tyle w temacie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Przepraszam, że co?!
![]() Ty już zmarnowałaś sobie 4 lata życia i jeszcze się zastanawiasz czy brnąć w to dalej. Zajmij się tą maturką, wszystkim czym chcesz, byle nie nim. Chłoptaś ma 21 lat, a zachowuje się jak szczyl. Mimo wszystko, mam nadzieję, że to prowokacja. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.