|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Facet chciał związek a jest tylko seks
Witam
Moja sytaucja jest trochę dziwna, ponieważ na początku znajomości to facet miał parcie na związek, zakochał się, potem nagle zrobił się zwrot i po paru spotkaniach, kiedy ja już się zakochałam i zaczęło mi zależeć, to wtedy stwierdził, żebym w żadnym wypadku nie robiła sobie nadziei, bo on na razie nie chce się wiązać... Nic z tego nie rozumiem. Tłumaczył się, że jest po paroletnim związku i na razie nie chce, choć na początku nie było o tym mowy, mówił że chce o mnie walczyć i uderzyć do związku. Na razie się spotykamy, pogadamy od czasu do czasu, i na seks, uczucia wyznaje, tylko nie chce związku. Mam go tylko od czasu do czasu i choć cieszy mnie każda chwila z nim to nie do końca za bardzo czuję się w takim układzie, bo czasem chciałabym go jak go nie ma, ale wpadłam uczuciowo bardzo głęboko, pod względem charakteru uwielbiamy się i rewelacyjnie pasujemy , a w łóżku oboje jesteśmy dla siebie ideałami i nie umiem z tego wyjść. Jak chciałam to zerwać od razu kiedy się odwrócił od swojego pierwszego nastawienia to obojgu równo nam siebie brakowało, bardzo przeżywał to, tak samo jak ja. Czy to ma jakiś sens przyszłości, warto na niego czekać?
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet chciał związek a jest tylko seks
nie ma na co czekać moim zdaniem,bo jemu zależy tylko na seksie.
|
|
|
#3 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2013-09-24 o 10:07 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Według mnie skoro nie chce związku to nie ma sensu dalej się widywać . Seks nie jest najważniejszy
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiedziałam ale on jest chyba zbyt pewny siebie albo tak dobrze mna manipuluje, jak sie nie odzywam albo poklocimy to pisze ze teskni i mówi że kocha, zresztą to mówi cały czas, ale nie chce się wiązać bo nie nadaje się do związku na obecną chwilę, zależy mu ale jakby ale boi się bo dopiero co wyszedł z trudnego związku, trudno go zrozumiec...Dlatego pytam czy warto.
"Dobra kobieta inspiruje mężczyznę, dowcipna go interesuje, piękna oczarowuje, lecz współczująca go dostanie" Victor Marie Hugo http://mjutkiewicz.blogspot.com/ Edytowane przez babydoll1985 Czas edycji: 2013-09-24 o 16:41 |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() to, że wyszedł z trudnego związku, niekoniecznie musi coś znaczyć. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
To jest wymówka. On nie chce, a nie, ze nie jest gotowy. Szkoda, ze tak wiele dziewczyn w to wierzy i mysli: "Zakochany we mnie, a jakze! ALE: zraniony, niegotowy, niesmialy... itd.", a pozniej "ja go do siebie przekonam, moja milosc go zmieni" - to jest klasyka. Budzcie sie, królewny.
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;42970006]To jest wymówka. On nie chce, a nie, ze nie jest gotowy. Szkoda, ze tak wiele dziewczyn w to wierzy i mysli: "Zakochany we mnie, a jakze! ALE: zraniony, niegotowy, niesmialy... itd.", a pozniej "ja go do siebie przekonam, moja milosc go zmieni" - to jest klasyka. Budzcie sie, królewny.[/QUOTE]
Czuje, że to wymówka i nie lituję się wcale nad nim, ale wkurza mnie to, że mam do niego taką słabość iż nie umiem być stanowcza
|
|
#12 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Jasne, związku się boi, ale jakoś jego wielka trauma bzykać mu nie zabrania
![]() Daj spokój, jak Cię tak kocha, to niech kocha platonicznie.
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
wg mnie juz rozmawialiscie i juz Ci odpowiedzial, wiec dalsze rozmowy nie maja sensu.
Moze spotykaj sie z nim gdzie seks jest niemozliwy np w restauracji czy kinie, no ogolnie chodzi o miejsca publiczne. Odmawiaj pojechania do niego albo zeby on Cie odwozil autem, nic Ci nie bedzie jak pojedziesz do siebie tramwajem, a on moze Cie odprowadzic tylko na przystanek. Gdzie oczywiscie jest pelno ludzi. |
|
|
|
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.