|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
opaski livestrong,stand up speak up etc?co o tym myślicie?
Ostatnio zauwazylam ze wiele osob nosi je
zastanawiam sie tylko z jakich pobudek czy po to zeby laczyc sie z ludzmi we wspolnej idei? czy dlatego ze jest to modne?(opaski dodaja nawet do jakiejs kobiecej gazety )a moze po to zeby wszyscy widzieli ze ktos dal 10 zl na jkais szczytny cel?co o tym myslicie?????
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: opaski livestrong,stand up speak up etc?co o tym myślicie?
Cytat:
ten temat był juz poruszany conajmniej 2 razy. pozdrawiam
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Był już taki temat....
Ja noszę już od jakiegos miesiaca Livestrong'a, ale cholernie wkurzają mnie te wszystkie kolorowe podróbki na nadgrastkach ludzi, starających sie być modnym..... Te dodatki do gazet..... Moim zdaniem sens jest tylko wtedy, gdy kupi sie opaskę oryginalną, która wspomoże fundację. A jest mi bardzo miło, gdy widzę w swoim otoczeniu ludzi, także noszących Livestrong albo Stand up - speak up... Czuję wtedy, że to moje bratnie dusze, które łaczą się w tej samej idei - pomocy innym.
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
przepraszam nie zauwazylam ze byl juz taki temat
zapoznam sie poszukam i poprawie ja mam taka niebieska ZBIREAM WODEPrecz z podrobami i naciagaczami!!!!!!!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.

)a moze po to zeby wszyscy widzieli ze ktos dal 10 zl na jkais szczytny cel?

Te dodatki do gazet.....
ja mam taka niebieska ZBIREAM WODE