|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Deborah Lippmann
te lakiery są cudowne, nic o nich nie mogę znaleźć, czy może się orientujecie jak i skąd? Może istnieje jakiś sklep internetowy który wysyła do Polski?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Deborah Lippmann
pewnie. na ebay se kup. tam kupowalam, bez problemu dochodzą.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Tu masz namiary na sklepy, ale jak widzę, nie da się jej znaleźć w PL. W SWE widzialam w kilku miejscach i są bardzo drogie, bo 180 sek - ok 100 zlotych. Na liście sklepów nie ma wszystkich mających tę markę w ofercie.
http://lippmanncollection.com/2011dl/index_new.php Myslę, że pozostaje ebay. |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie zakupilam na amazonie.com
2 sztuki ktorych nie moglam znalezc na ebayu.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
A jakie kupiłaś? Bo do mnie właśnie leci Across the Universe, nie mogłam go nie kliknąć... I dumam wciąż nad Lady Sings the Blues, ale one dość podobne chyba są?
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
O, to koniecznie podziel się wrażeniami, jak doleci. Razzle dazzle to ten czerwony, dobrze pamiętam? Z USA? Mnie się udało z Wlk. Bryt., szybciej będzie, hihihi.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
przyszlam zaprezentowac Razzle Dazzle
Edytowane przez viki79 Czas edycji: 2011-11-03 o 21:25 |
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Kuuuurczę! Piękniasty osobnik
A ja wciąż czekam na mój Across..., niepotrzebnie się chwaliłam, że tak zaraz będzie
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Prosze . napiszcie mi czym wyróżniają sie te lakiery że są takie drogie?? Ostatnio zainteresowałam się marką Deborah choc widze ze w Polsce sa one trudno dostepne i przymierzam sie do zakupu takiego lakieru lecz wydatek dosc spory i pytanie czy warto? Interesuje mnie konkretnie lakier Lippmann HAPPY BIRTHDAY . Jest to lakier taki z drobinkami, załączyłam go zeby wiadomo było o co chodzi a moze ktos ma taki. Wiem że jak sie u nas kupuje takie lakiery to efekt po nałozeniu taki sobie a jak jest z tymi lakierami?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
mają piękne butelki i to tyle. happy birthday mam, ma on wiele duplikatów, sporo taniszych, mniej lub bardziej podobnych. w tym essence.
najpiękniejszy lakier w tym stylu to lynnderella glittering crowd, niedługo będzie dostępny w sklepie llarowe, który wysyła do polski. glittering crowd jest o wiele piękniejszy od happy birthday. warty swojej ceny. to są lakiery do layeringu. i do tego bardzo trudno się zmywają. mimo to wg mnie zdecydowanie warte tych trudnosci. glittering crowd to bajka na paznokciach (mam go teraz na sobie) Edytowane przez zygzak Czas edycji: 2011-11-18 o 12:50 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
nie wszystkie lakiery deborah lippman sa do layeringu.
placi sie tutaj za marke. marka wyznacza cene tak jak we wszystkich towarach. |
|
|
|
|
#14 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
(Boom Boom Pow) lub proszek diamentowy (Today Was a Fairytale)Poza tym maja dokładne odpowiedniki , (tylko bez złota ) np ten co załączyłaś mam identyczny z Essence, ale odpowiednik np. Essence jest w buteleczce 5ml a deborah 18$ za 30ml , więc nie jest aż taak drogo, gdyby nie ta trudna dostępność. Ale skoro nie zalezy im na dotarciu do klientów w PL, lub choćby ogólnie w europie , to po co mi ma zależeć
Edytowane przez rousse Czas edycji: 2011-11-18 o 15:55 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Dotarł mój cudniak kosmiczny w końcu - zdjęcie nie oddaje w pełni jego urody, ale widać ten granat z zielenią lśniące jak dno oceanu.
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez dostalam i musze przyznac, ze trudno sie go naklada bo drobinki sa dosc geste i ciezko idealnie zaaplikowac
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
Taaa, ale po trzeciej warstwie + dobrym topie już jest ok, no nie? W każdym razie masz rację, trzeba się namęczyć, ale warto. Ja jeszcze spróbuję położyć go na ciemną bazę jakoś, żeby było mniej warstw i obaczym, czy nie lepiej tak.
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Wtawilam u siebie na blogu zdjecia Glitter in the Air...bardzo ladna kompozycja z uwagi na delikatnosc moim zdaniem
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Accross the Universe
|
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrzucam Wam namiar na sklep, ktory oferuje Debore.
Sklep jest szwedzki, wiec: -ceny troche ostre ![]() -ale przesylka jest free przy zamowieniu na 1000 koron = ok. 110 euro -koszt jednego lakieru to przecietnie 18 euro, brokat to jakies 20 euro -odpada ewentualne clo i paskudne koszty wysylki ze Stanow Sama chyba sie skusze, zwlaszcza ze maja fajne mieniace sie 'happy birthday'. http://eleven.se/deborah-lippmann-b676.html Baj de lej, maja Clarinsa w dobrych cenach na wyprzedazy, reszta moze byc zbyt droga w porownaniu do cen w PL. Tu jest strona, z ktorej mozna sciagnac sobie rabaty na eleven.se. Teraz jest znizka 11 proc na cale zamowienie, http://www.kampanjjakt.se/search.php?searchkey=eleven Edytowane przez guacamole Czas edycji: 2011-12-11 o 21:33 |
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Osz Ty kusicielko! I teraz tam polezę i zrobię jakieś całkowicie wariackie przed świętami, nieprzyzwoite zakupy dla siebie...
|
|
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
Najada.... to nie koniec. Wyhaczylam u nich, ze maja Ciate
- lakiery z kokardka. SLodkie . 99 koron, czyli jakies 40-45 zlotych.Jak sie o cos pokusisz, to do 18ego masz te 11 proc znizki na zamowienie rzeczy nie objete innymi znizkami. Choc tam drogo, maja sporo perelek: dodatki, bonusy, fajne marki, ktorych nie ma w PL, albo trudno dostepne w Europie. I jak masz jakies pytania co do szwedzkiego, to ja pomoge, bo ja szwedzkojezyczna. ![]() Znalazlam jeszcze inna strone, gdzie mozna kupic Debore, ale tam jest sporo drozej, bo przesylka z DE jest dobijajaco droga. Zaraz poszukam. Przesylka 12 euro - dranie jedne. O... tutaj: http://www.ausliebezumduft.de/brands...l?limit=50&p=1 Edytowane przez guacamole Czas edycji: 2011-12-12 o 19:34 |
|
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
No pewnie, że mam pytania - nie wiem, jak ten kod rabatowy sobie pobrać, bo nic nie kumam
Ciate widziałam, apetyczne są.
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Sprawdzilam.Chcesz wypatrzyc jakies marki - rozwin 'våra märken'. W tej kolumnie masz rozne kategorie: Presenttips - propozycje prezentow Fynda - okazje i wyprzedaze Julklapptips - propozycje gwiazdkowe Tu masz np. wszystko do paznokci http://eleven.se/naglar-g1482.html Tylko rozwin sobie z 60 do 240 produktow na stronie, bedzie latwiej. Te wszystkie oferty pakietowe sa czesto dosc korzystne. Co do ceny pojedynczych artykulow, to raczej 50-100 proc drozsze niz w PL. Zauwazylam, ze maja nawet Butter London, ale w UK pewnie sporo taniej sie da kupic, bo to brytyjska marka. Zakladka Varukorg (po prawej stronie na gorze) - oznacza koszyk, a ändra/visa - idz do koszyka lub zmien, zas 'gå till kassan' - zaplac. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
Teraz można zamówić w nordstrom w cenie od 55 zł (zwykłe lakiery) .
Czekam aż mi się uzbiera jeszcze trochę rzeczy, które chcę kupić. (clarisonic i tony ubrań już do mnie płyną) |
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
a z jakiego kraju norstorm online?
|
|
|
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
Nordstrom jest amerykanski. Tych lakierow nie da sie zamawiac do PL z tej strony. Sprawdzalam.Taki komunikat: 'This product is not available for shipments to this country. Please remove this item from your shopping cart.'
Sama sie napalilam. |
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
tak, wiem ze nordstorm jest amerykanski ale wydawalo mi sie ze kiedys grzebalam u nich w sklepie na UK i z UK mozna bylo do PL zamawiac.
|
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Jak narazie zamawiałam lakier lancome i normalnie przyszedł. Sorry za wprowadzenie was w błąd, sama chciałam zamówić te lakiery w moim następnym zamówieniu.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

(Boom Boom Pow) lub proszek diamentowy (Today Was a Fairytale)