|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Problem milosc-przyjazn..
A wiec tak.. Dwa miesiace temu poznalem dziewczyne, to znaczy kolezanka nas poznala. Powiedziala mi o niej z tego wzgledu, ze bardzo jestesmy do siebie podobni. Troche mialem watpliwosci czy chce ja poznac, bo mieszkamy i pracujemy w innych krajach co jest bardzo trudne w utrzymaniu relacjii. Kiedys to przerabialem to wiem jak to jest i co sie sie moze stac jak cos pojdzie nie tak.. Rozmawialismy ze soba przez miesiac za pomoca internetu i postanowilismy spedzic ze soba sylwestra u niej. Dziwne troche, nigdy sie nie widzileismy na zywo, a chcielismy to zrobic, chociaz sie balismy jak to bedzie. Czy nikt sie nie zawiedzie druga osoba?? Minal sylwester, wszystko bylo dobrze, dalej ciagle rozmawialismy po kilka razy dziennie i postanowilismy myslec nad kolejnym spotkaniem. Myslelismy nad lutym, marcem i nagle pomyslelismy aby to bylo teraz. Wszystko bylo dobrze, tylko jakbym nie powiedzial czegos waznego, ktore nie powinno teraz pasc. Stwierdzilem, ze cos do niej czuje, to nie byl moment na cos takiego, zbyt wczesnie i zmienila relacje co do mnie. Powiedziala, abym nie myslal o tym i abysmy byli przyjaciolmi. Tylko bardzo chciala abym byl dalej, czyli pisali i probowali sie spotykac, gdyz lubi spedzac czas ze mna i bardzo lubi. Tez tego chce nadal, tylko jakos inaczej aby nie myslec tak samo jak i Ona co bedzie za kilka miesiecy. Troche za duzo myslelismy o nas na poczatku po pierwszym spotkaniu, aby kiedys przeprowadzic sie. Ciagle tego chce tak samo jak i Ona, bo wyjezdzam znow na kilka dni, tylko jako kolega-przyjaciel. Tylko teraz zapowiedziala aby nikt nie wiedzial o tym wyjezdzie, u niej jak i u mnie, a jesli i nawet to tylko 3 osoby lacznie.. Nie wiem co myslec na ten temat, bo mozna bylo zakonczyc teraz, ale chec nadal jest aby to przedluzac, bo za kilka miesiecy moze wydarzyc sie wszystko.. Co wy o tym myslicie?? Pozdrawiam..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 383
|
Dot.: Problem milosc-przyjazn..
Ciê¿ka sprawa.
Ja obstawa³abym ¿eby to zerwaæ,ale fakt niewiadomo co siê stanie.. Tylko z kolei jest chyba jeszcze wa¿na rzecz-jak komu¶ nie zalezy zazwyczaj na kim¶ to ciê¿ko to zmieniæ. Jak jest pouk³adana to bêdzie Ci ³atwiej,ale to ju¿ tylko wiesz Ty sam ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 21 825
|
Trudno powiedzieæ, czy to nie by³ jeszcze ten moment na jakie¶ (delikatne) wyznania i by³o za szybko, czy po spotkaniu w normalnych warunkach dziewczyna stwierdzi³a, ¿e nie widzi Was jako pary st±d jej s³owa, aby¶ o tym nie my¶la³. Niemniej nie chce zrywaæ kontaktu ca³kowicie poniewa¿ jeste¶ dla niej dobrym..znajomym (?). To ju¿ Ty musisz zadecydowaæ czy skazywaæ siebie na niepewno¶æ i czekanie nie wiadomo na co, czy potrafisz jednak czerpaæ rado¶æ z relacji w takich ramach, jakie ona ustali³a
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Powiedziala, ze nie jest jeszcze gotowa na to.. Troche to moim zdaniem za szybko sie odbywalo, az do pewnego momentu kiedy zaczalem sie bac powoli, bo sam nie bylem gotowy. Tylko ciagle sie zastanawiam dlaczego to powiedzialem, co mnie podkusilo aby to powiedziec. Moment tej chwili czy cos innego?? Sama chciala podjac ta rozmowe, tylko sie bala mojej reakcji jaka bedzie.. Chce jednak zaczekac, nie wymuszac tego, aby sie dowiedziec co przyszlosc przyniesie. Moze taka decyzja bedzie dobrym posunieciem, jestesmy tylko ludzmi i wszystko sie moze zdarzyc
![]() ![]() Edytowane przez Brudasek88 Czas edycji: 2014-01-31 o 07:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 462
|
Cytat:
![]() spotykajcie siê, poznajcie siê bli¿ej, na deklaracje jeszcze przyjdzie czas. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 383
|
Traktuj ja jako faktyycvznie kolezanke.
Tylko gorzej bo pamietaj emocje ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Po prostu emocje trzeba z dala zostawic, cieszyc sie tym co jest teraz i nie myslec co bedzie za miesiac.. Zostalo kilka bledow popelnionych, ktore zawsze trzeba pamietac..
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 21 825
|
Skoro tak umiesz to my¶lê, ze to najlepsze wyj¶cie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.