|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Co dla wiosny?
Z mojej analizy wynika że jestem wiosenką
Mimo wielu stron na ten temat nie potrafię dobrać sobie różu czy cienia do powiek, które oprócz pasowania do mnie pasowałyby też do siebie. Zastanawiam sie nad grafitowym cieniem, bo wydaje mi sie, że podkresli zielone oczka. Czy ktoś mogłby pomóc w wyborze różu Bourjois? Chciałam kupić bo wszyscy go chwalą ale głupio kupować coś co do niczego nie pasuje tu jest link z wszystkimi kolorami: http://www.bourjois.co.uk/face/blush Podoba mi sie 54 i 33 (54 chyba bardziej...) Co o tym myslicie? Który byście mi doradziły/ doradzili? |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Co dla wiosny?
wejdż na wyszukiwarkę i wpisz: wiosenny typ urody , w tym wątku jest duzo informacji na ten temat
![]() jesli chodzi o ten róż to wybieraj bardziej ciepłe odcienie np brzoskwiniowe, wydaje mi sie ze ten lune 35 oraz lilas 33 byłyby okey.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

Mimo wielu stron na ten temat nie potrafię dobrać sobie różu czy cienia do powiek, które oprócz pasowania do mnie pasowałyby też do siebie. Zastanawiam sie nad grafitowym cieniem, bo wydaje mi sie, że podkresli zielone oczka.